tisdag 19 maj 2009

Tisdagsträning, Lag 2 och Humle å Dumle.

Tisdagar i Borås bjuder till rackarns fin träning. Idol-Mattias håller i taktpinnen och då går det fort. Som glad amatör är det verkligen en upplevelse och man känner sig privilegierad att få uppleva denna typ av träning.Ryttarna gör sig redo för den sista intervallen. Först till toppen gäller. Åbom vann!

Lag 2, även kallat Dream Team i Västra Götaland var dagens bästa lag iaf om laget själva fick säga det; (fr vänster); Z, Emil och Heman, saknas på bilden gör jag själv.

Ove och Henke även kallade Humle och Dumle är så himla fina i sina nya team kläder; team glasrikeresan. På bilden sitter dom på den beryktade muren på engelbrektsgatan, där har många lögner avlagts. Det är något speciellt med den där muren...

4 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Bloggen får alltid dubbelt så många läsare så fort Ove och Åbom är med på bild. Inte konstigt alls när man tänker efter.

Anonym sa...

Det känns som att om det händer, så händer det i Borås. Tisdag, Torsdagsträning PRO Tour och motionsrundor på helgen. Kanske borde man damma av hojen, åka med alla tokiga cyklister och känna stämmningen. Eller så följer man Girot på TV, accepterar att det faktiskt inte är så dumt att vara åskådare. Vem vet nästa vecka kanske man sluter upp vid någon av träningarna..... ingen vet !

Henke sa...

Varför ser alla så snabba ut?

Anonym sa...

De ser inte bara snabba ut, det är det värsta...