onsdag 20 maj 2009

Onsdagsspurten ur damernas synvinkel


Trots att vi var något färre damer idag så var det hård kamp på spurterna. Någon som hade ädelstenar i benen idag var Helene från Team Pelton, BÅDA gula tröjorna är nu i TP´s ägo - vad äter ni på Pelton egentligen?! Såna där EPO-semlor från Borås? Bra kört i alla fall! En annan kvinna som körde så det visslade var förstås Anette, så pass bra klipp i benen att hon var framme och fightades med herrarna längst fram - respekt!
Och för er som undrade vart vi damer tog vägen mellan spurt två och tre - En stor bamsing till insekt letade sig in i Emmas öga och det var inget litet djur och det var inte helt lätt att operera ut. Har du verkligen betalt tv-avgiften Emma..? I vilket fall så påverkade det inte dina ben - rackarns vad du körde! Bådar gott för säsongen det här.

5 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Blixten, vad tittar du på? Hoppas att inte j. ser denna bild. I så fall är du rökt.

Johan C sa...

Ja, herregud! Jag har betalt TV-avgiften. Vågar inte tänka på vad som skulle hänt annars.../Emma

Anonym sa...

Emma, hur mår ögat efter den darriga och inte helt sterila operationen?

Vad det gäller EPO så både äter och dricker vi EPO det är så nyttigt, vi kallar det den nya gula vågen. Tack för igår superkul fighter, ska bli spännande och se vem tröjan hittar hem till nästa vecka.
/Helena TP

Anette Kiss sa...

Nästa gång sticker jag på en kortare sträcka ;-)

Tack för en härlig cykelkväll, med partier av nylagd asfalt och guldkantade moln i solnedgången. Absolut toppklass. Återkommer så gärna igen och igen. Sa jag trevligt sällskap??

Elina sa...

johan, vad gör du?