torsdag 21 maj 2009

Agent Ove Nilsson regerar.

Ove har ett leende så fint och det med all rätt, det spritter i hela min kropp när Ove ler på det sätt som bara han kan göra. Igår tog han total tröjan - den rosa alltså samt även berga tröjan. När han verkligen vill och väl har bestämt sig, ja då finns det inte mycket som stoppar Agent Ove Nilsson, vilket tryck! Kör så det ryker i Danmark i helgen, de benen kan bära hur långt som helst. Stort grattis! Dagen började fantastiskt då Team Saxobank tog en trippel på första spurten, Ove vann klart samtidigt som Idol-Mattias och undertecknad själv tog hand om resterande podium placeringar, så himla fint.
Vidare slogs glädjen sönder lite av en vurpa på 3:e spurten, vurpor händer inom cykel, har så alltid gjort och kommer alltid att göra tyvärr. Robban Bengtsson och vår allas Idol-Mattias gick omkull. Hela Team Solde tänker på er och hoppas innerligt att ni snabbt blir pigga och krya igen och kommer upp på era carbonhästar snabbt som rackarn igen. Mattias hämtade jag själv ut från sjukan vid midnatt och körde hem till Sara och Calle. Han hade ont i höften men var vid väldigt gott mod och det ända han pratade om i bilen till Hestra var hur j..... kul det är att köra protour och spurta, underbar inställning Mattias! Återigen krya på er Robban och Mattias.
I helgen är det Gran Fondo, det ska bli kul.

8 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Jag har printat ut den här bilden i 6x6 meter och tänker ha den i taket i sovrummet så att jag kan ligga och titta på Ove när jag har svårt att sova.

Delavega sa...

Själv har jag printat ut den i 3x3 cm för att ha den i plånboken, mittemellan morsan o brorsan.

Dan Stenqvist sa...

Ohhh..så kan man ju också göra! Du printade ut två? Jag kommer och hämtar bums.

Johan C sa...

Jag har printat ut den 5x2 m och ska ha den som nästa månads utställning i klubblokalen. Nu är du kung Ove!

Dan Stenqvist sa...

En Ove-utställning i augusti hade varit så rätt. Johan, vi måste fixa detta.

Dan Stenqvist sa...

Ove, letar du reda på alla dina bilder på dig själv från 1983 och framåt så länge?

Henke sa...

Ove har tröjan!!! Den hänger över sovrummsdörren... Fan va härligt! Lojalare kille finns inte. Du är så värd tröjan! O formen den bara stiger... Keep it up : )

Anonym sa...

Tack för alla komplimanger, det värmer!Erik o co i Saxobank skall ha all eloge för grymt lagarbete, utan Er ingen La Maglia Rosa!! Är vi bra nu... hur bra blir vi inte då när Åbom får Sommarlov o drar på sig Saxobanktröjan...!!!???

Till sist... Ett stort lycka till i helgen på Gran Fondot alla prinsar i Team Solde!! Skall prinsessorna köra oxå??? Självklart, ett stort lycka till åt Er oxå i så fall:)

Ta hand om Er/ Agent Ove Nilsson