onsdag 13 maj 2009

Onsdagsspurten 13/5




Då var den första riktiga spurtonsdagen avklarad! Inga krascher och inga brutna ben. Skönt! Vi var någonstans mellan 33-35 apsnygga cyklister som mötte upp vid Blomsterkiosken på utsatt tid. Något som är fint är att det verkar bli vrålhäng med försnack på St Knut från 19-1915 varje onsdag. Vill ni känna av atmosfären men är inte sugen att cykla så är det bara att ta sig ner till St Knuts torg varje onsdag vid 19-snåret. Spurt-Henke behåller ledartröjan. Downhill är ny ledare i damklassen. Spurt-Henke tog bergspriset men Carlström kör i blå ledartröja nästa onsdag med anledning av att han är totaltvåa. Mycket bra kört där Johan! Det kommer att komma upp fler bilder allt eftersom från kvällen. Blixten körde i den vita rymdtröjan från Craft. Det är teamets favvotröja och kommer att så vara i flera veckor framöver. Jimmy från Bara gjorde ett utmärkt jobb som körde följebilen! Återigen kul att så många damer vill köra Onsdagsspurten!

3 kommentarer:

Blixten sa...

Förra årets OS var schysst. I år verkar det bli rekord på alla fronter. Bättre bana, bättre uppslutning, bättre prestationer.
Så jäkla roligt att det är så många som är med. När det sedan blir lite varmare blir det nog häng på St Knut även efteråt, å de e najs

Delavega sa...

Ja, stor stark o capricciosa som avslutning känns så 2009!

Henke sa...

Häll upp en liten tolva Fernet till mig. Hade inte spriten räddat mig så kanske jag hade blivit idrottsman...