onsdag 8 oktober 2008

Friskis


Första spinningpasset avklarat! Uppslutningen var inte direkt total men 5 starka dök upp på utsatt tid. Det snackades om att Matti skulle dyka upp i försnacket men förmodligen blev han en eller två timmar sen till passet och då var vi redan hemma och åt kvällsmat. Skönt att se att Blixten har återhämtat sig så snabbt efter kraschen igår. Själva spinningen gick som smort. Det känns som att det är detta vi kommer att pyssla med på onsdagskvällarna i höst.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Men va tusan! Då bara MÅSTE ni ju komma med och köra Rosa bandet-spinningen! :-)

Dan Stenqvist sa...

Hade varit grymt Christer, men det går inte att lämna kaffebaren i sticket en lördag. Däremot får de andra i teamet prata för sig själva!

schmunk sa...

Vad hade ni på fötterna? Vanliga gympadojjor, eller har ni köpt skor med spd-fästen?

Dan Stenqvist sa...

Downhill körde SPD, vi andra körde vanliga gympadojjor.

Matti sa...

Ni ser svettiga ut... Satt själv lite fastklämd(se profilbild). sitter just nu och filar på mitt första inlägg på säkert 3mån...

Johan C sa...

jag eftersvettas fortfarande!

johan sa...

Är det bara Dan som kör i Team Solde-dräkten???

Emma sa...

huuuu...jag är ju skeptisk, men det verkar ju onekligen ha varit kul igår. Inte helt omöjligt att jag blir omvänd och kommer haka på någon onsdag framöver.

....men det kan ju inte vara lika kul som en vanlig, härlig ons.spurt....

//Emma funderar vidare

Dan Stenqvist sa...

Det blir lite vad man gör det till. Team Solde är riktigt starka på att göra nästan vad som helst roligt. Många skulle ju inte tycka att det vore särskilt kul att sitta på en cykel och cykla runt en sjö på natten i 30 mil. Vi tyckte det var något av det roligaste vi gjort. Det handlar om inställning Emma.