måndag 20 oktober 2008

Bildkollage

Ett litet bildkollage från gårdagen med Dan som älskar kraftig kantvind.





 

11 kommentarer:

Snarkus sa...

Haha, vilken min!

Anonym sa...

På framför allt mittenbilden syns det tydligt att människan (Dan med andra ord) delar 98% av sin genuppsättning med apan. Slående likheter.

Anonym sa...

dan, det ser på riktigt ut som att du har en tallrik i munnen. Stämmer det?

Anonym sa...

Jag tror att Dan valde att stoppa vattenflaskan i munnen i tron av att den aerodynamiska effekten skulle bli betydande, eller kan det kanske vara Johan som hittat ett nytt kapitel i sin PhotoShop bok?? ;-)

Johan C sa...

Ingen photoshop här inte. En helt naturell Dan!

Dan Stenqvist sa...

Lägg av Johan, man ser på strumporna att det är photoshopat! Skulle aldrig i hela mitt liv ha sådana strumpor på mig när jag cyklar i verkliga livet.

schmunk sa...

Jag tror det är våffelsmet i kinderna. Jag har sett hur hamstrar gör inför vintern på mitt i naturen.

Anonym sa...

Våffelsmet är nog ett rätt antagande, perfekt som färdkost, snabba kolhydrater ju. Dan påminner ju allt lite om en gnagare en Näbbmus kanske? Jag önskar att strumpvalet var photoshopat, men det är ju klart att de har ju en kanske önskad effekt av att varna bilister att vara vaksamma " här cyklar en våffelsmetätande näbbmus med något excentrisk strumpsmak"

Dan Stenqvist sa...

Mina kära farmor sa alltid att jag liknade en giraff! På allvar alltså.

schmunk sa...

http://www.youtube.com/watch?v=WYcnEonB04E

Anonym sa...

Jag skrattar aldrig på morgonen, aldrig. Har överhuvudtaget svårt att fina glädje i mitt liv. Men när jag såg Dan som apa så skrattade jag mig igenom hela frukosten! Känner även att år av nedstämdhet är på väg att vändas till något positivt. Tack Dan.