måndag 6 oktober 2008

Cykelhattar


Alla vet ju redan att cykelhatten kommer att bli den hetaste modeaccessoaren 2009 oavsett om man är hipster, hard core-barista, cykelproffs eller nörd. I alla fall har Team Solde satt pekfingret i luften och känt av vindarna och beställt några provexemplar från Californien till 2009-års kollektion. Personligen gillar jag den bruna i manchester väldigt mycket även om den med de gulliga öronlapparna passar lite bättre nu till höstens cykling. Rapha-kopian är inte alls dum den heller och med ett Team Solde-tryck på sidorna har den potential att nå riktigt långt.

6 kommentarer:

Snarkus sa...

"hipster, hard core-barista, cykelproffs eller nörd" - Samma sak! King Kog hade staengt idag pga sjukdom. Affinity hade inte oeppnat naer jag gick foerbi innan. Gimme! har en jaekla fin blandning i kvarnen.

Dan Stenqvist sa...

Vrålfett Snarkus! Vi väntar på ett vykort från dig.

Anonym sa...

Dan, vad är det för rå cool tröja du har på dig? På tal om mode, jag vill ha allt som du har på dig;-)

/Magnus

Dan Stenqvist sa...

Hallå Magnus, det är Crafts nya superduper underställsströja. Funkar lika bra på månen som på cykelrundan. Den är verkligen brutal.

Anonym sa...

Vad är det jag skådar i bakgrunden på Rafa/carft bilden, det ser ut som en uppställning på vad cykelprylar, nytt projekt på gång månne?

Anonym sa...

Ja, vad kan det vara Jens..? ;)