måndag 6 april 2009

Veckans Kosttips med Anna

Tortellini med parmaskinka

Ingredienser;

250 g tortellini med ricotta & spinaci
1 överfull hand med bladspenat
Salt & peppar
1 Vitlöksklyfta
ca ½ dl olja
½ pressad citron
Parmesan
Parmaskina alt Pata Negra

Gör så här;

1)Koka upp vatten med lite salt i en gryta, lägg sedan i tortellini i ca 5 minuter.
2)Ta fram en bunke, lägg i en pressad vitlök, salt, peppar, bladspenaten,olja samt lite pressad citron.
Blanda nu detta tilsammans
3)Häll av tortellinin i ett durkslag.
4)Blanda tortellinin med de övriga ingredienserna och rör väl om.
5)Banda i riven parmesan och rör om.
5)Lägg upp på tallriken, toppa med önskad mängd parmaskinka alterativ en riktigt god Pata Negra

Så enkelt och så gott! klart på ca 15 minuter.

Lycka till!

GLAD PÅSK önskar jag Er alla.

1 kommentar:

Anonym sa...

Håll i hatten vad gott! Leve Anna, påsken är räddad.