söndag 26 april 2009

Camp 2009


Tomheten är ett faktum. Vilka cyklister, vilka turer, vilka middagar, vilka trötta ben, vilka viljor, vilket kaffe, vilka mammor. Finns nog bara att säga: Tack för en underbar helg!!!!

11 kommentarer:

Snarkus sa...

1000 tack!

Erik A sa...

jag kan inte annat än instämma, otroligt! Folket gör festen och ni har alla varit så fina, ni är hjältar allihop! innlägg kommer så fort jag fått ordning på bilderna

Elina sa...

det verkar alltså som om man missat nåt. gött att ni hade det gött. jag och caroline cyklade till bokskogen och käkade våffla - inte helt fel det heller...

Jens sa...

Instämmer med Snarkus, 100 tackar. Detta event var ett synnerligen lyckat ett.

J

Mattias sa...

Tack för fantastiska dagar

Kajsa sa...

underbart är allt jag har att säga om helgens läger! och ja elina, du missade något, men det tar vi igen inom kort :-D kul att du och caroline också kom ut på en tur i helgen!

Daniel sa...

Ett otroligt stort tack för ett grymt läger!

Anonym sa...

Jag har knappt ord för hur underbart roligt jag har haft det i helgen- tack så oerhört mycket för ALLT!! Det var så kul att cykla att jag kämpar med mig själv sådär var 5:e minut för att hindra mig från att hoppa på cykeln och ta en tur idag också- inser ju att vila nog är mer behövligt ändå...:)Stor kram till alla från Jenny!

Per sa...

Jag cyklade till jobbet idag men ångrade mig snart... en vilodag är nog mer än behövligt. Och jag kan bara hålla med alla andra i att det har varit en suverän helg. Team Solde gjorde ett fantastiskt jobb med hela helgen. Fina turer, fina människor. Tack alla!

Sarah sa...

Shit vilken tillställning man har missat!! Kan man hoppas på en repris nästa år???

Så lyckat att få ihop så många cykelentusiaster. Bra jobbat allihopa.

Ser så mycket fram emot onsdags-premiären!!! Vi ses snaaaaart!! Längtar efter alla Team Solde-själar! Yeahy!

Anonym sa...

Tack för denna helg, helt otroligt vad kul det varit! Sitter på jobbet och drömmer mig tillbaka till toppen av Kleva och Taberg.
/Johanna