onsdag 29 april 2009

Thomas Gervard


Thomas Gervard är ev av Sveriges absolut härligaste cyklister för tillfället. Som ni ser på inlägget nedan belönades Thomas med den ärofyllda fiskbroschen på lägret i kategorin "Årets raket" och "Årets utvecklingskurva". Det finns inget bättre än att ligga bakom Thomas när drevet går igång och man får höra hur Soraväxlarna får gå på max och se Thomas dra iväg. Så här i efterhand kändes det helt rätt att du sålde kajaken och köpte en cykel Thomas!

11 kommentarer:

Thomas Gervard sa...

Gud vad jag ser svårmodig ut på bilden. Antingen är jag djupt koncentrerad på den goda bullen, eller så har jag fått akut bergsdepression.

Faktum är att kajaken aldrig såldes, utan ligger i ide vid kanalen. Lovade faktiskt att ta en tur med en ur Soldes damlag, så snart vattnet är lagom varmt för råka falla i.

Du får hålla dig till på fredag, sen skall du åter få höra soraväxlarna rassla, skramla och kanske till och med kugga över =)

Thomas Gervard sa...

Oh, föresten, jag skulle ju höra ifall någon har lust att hänga med till Koppi på torsdag eftermiddag. Sticker upp för en kopp kaffe vid 15:20 ungefär, och kanske en bit mat någonstans.

Snarkus sa...

Jag vill prova på att paddla kajak!

Erik A sa...

snarkus, jag gillar att du är så open minded, ja, det är en av dina finaste sidor - vid sidan av slätdraget

Johan C sa...

Står inte Snarkus och kissar i bakgrunden?

Thomas Gervard sa...

Snarkus, any time! Skulle banne mig inte förvåna mig om du dessutom paddlade om mig med hästlängder i uppförsbackarna.. eh, i alla fall så är det bara att hojta till. Jag har bara en kajak, så vi får hyra en till, men det är billigt och bra.

Dan Stenqvist sa...

Japp, det är Snarkus som lättar tryck.

Snarkus sa...

oh yes - kissa! ytterligare en av mina starka sidor

Johan C sa...

Den stora frågan är väl om du har några svaga sidor Snarkus?

Anonym sa...

Thomas, med det här vädret en vecka till kommer kanalens fräscha vatten att vara lagom varmt!
Vem vet, det hinner kanske till och med komma lite fin algblommning som kryddar till min första kallsup (som garanterat kommer att inträffa)?
Du får ta dig an både Snarkus och mig en dag snart!
Jenny

Thomas Gervard sa...

Klart jag inte låter dig trilla i, Jenny.
Klanka inte ner för mycket på våran fina kanal bara; en dag i vintras såg jag faktiskt ner till botten.
Sen om det var en förbättring är högst tveksamt.