onsdag 15 april 2009

Shop til you drop!


Team soldes damlag är inte bara grymma på att cykla, vi är även väldigt duktiga på att shoppa, vilket bevisades igår. Klockan 17 samlades ett jäkligt snyggt damlag på Bikepro. På inköpslistan stod bla hjälmar, skor, pedaler, slangar, styrlindor, vattenflaskshållare och annat smått och gott. En timme senare stapplade ett svettigt damlag ut från affären flera tusen kronor fattigare. Men oh så skoj det var! Och snacka om att vi kommer vara grymma, och snygga, på träningslägret i Jönne.

5 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Uuuuuuuuunderbaart!

Snarkus sa...

Söndagen den 10/5 är det dags för Göingerundan i trakterna kring Häzzleholm. 15 mil med en del kuperad terräng. Jag vill dit och åka cykel. Är det någon som följer med? Infolänk

Thomas Gervard sa...

Träffade damlaget på Bikepro, och kan bara erkänna mig besegrad; det var inte ens någon tävlan. Tjejerna visste hur man shoppar, den saken är klar.
Det var nästan lite pinsamt att gå fram till disken och lite tyst be att få en reservslang och en vattenflaska, när jag såg berget av cykelprylar. (möjligen är kleva högre, men det är oklart).


Snarkus: Det är inte omöjligt att jag skulle kunna tänkas bli lockad av lite cykling just den dagen.

Johan C sa...

Vackert. Dags för damlaget på en liten söndagsrullning månne?

Amelie sa...

Planer smides Johan, var så säker.