måndag 8 september 2008

Rengöring


Efter söndagens lerkörning var det läge att ta fram putsgrejerna idag. Jag och Downhill ställde oss utanför huset och gjorde två rejäla rengörningar. Det är en otrolig härlig känsla när man kan ställa ner en ren hoj i förrådet.

8 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Amelie, underbart fokus i blicken där .

Snarkus sa...

Förrådet?! Jag har mina i sovrummet..

Anonym sa...

Ja inte vågar man ha dom i förrådet. Jag har ett x-tra rum för mina pållar. kombinerat gästrum , mekrum och arbetsrum. Med en egen svetsad fristående ställning där det kan hänga 4 st cyklar + div hjul.Ps Obs! Lägenheten är larmad.Ds

Dan Stenqvist sa...

Min cykel är lika dyr som era skor.

schmunk sa...

Hmm, dedär med cykel i lägenheten eller i källaren är ett bry. Om man inte har plats i lägenheten då? Kan man inte köra med en sån där lång gummiinlindad kedja och dra genom hjulen och ramen, samt låsa fast den vid något? Borde väl inte vara ngt problem om man bor i et hus med enbart panschisar. Jag har precis beställt räser så detta har jag grubblat en del på.

Johan C sa...

Bor du i Malmö är det problem. Du kan låsa fast ram, men det är risk för att bli av med komponenter (sadel, pedaler, hjul mm). Det är så satans tråkigt att inte få har sina grejor ifred. Förråd vore fint till din ny investering!!

Anonym sa...

Dan, blir din cykel verkligen ren då du tvättar den i rabatten?

Dan Stenqvist sa...

Du har en poäng där Dock tvättar jag inte hojen med rabatten utan enbart med trasa och rengöringsmedel för alladeles för mycket pengar, så ja, den blir ren även om den står i rabatten.