måndag 29 september 2008

Brines pjucks till salu


Jag stötte på onsdagsspurtaren Jens Brine på stan idag. Det blev massvis med cykelsnack och vi enades om att ett av det största nöjet med cykling är alla prylar man kan köpa. Jens lät meddela att han har förköpt sig på ett par Sididpjucks som spände åt lite för mycket över hans vråltränade vrister. Med andra ord vill han bli av med dem. Team Solde får vanligtvis in mellan 15-20 mejl per dag från personer som vill kränga saker via vår blogg. 10 gånger av 10 säger vi nej, men just i detta fall gör vi ett undantag med tanke på att Jens tog en fin 2:a plats på spurt nummer tre för tre onsdagsspurter sedan. Såhär säger Jens själv om skon:

"Det är 2008 års modell CSC Team Color storlek 45, använda endast tre gånger, en onsdagsrunda med en massiv 4 poängare ;-) samt två st motionsrundor a' 35 km. Nypris på cykelcity är 2295 kr för ej team color, kan tänka mej att team kostar ett par hundringar till?"

Är du intresserad av dojjan? Mejla info@impod.se

4 kommentarer:

Johan C sa...

Skulle behöva nya, men storfots-brine du står lite stadigare på marken än mig.

Anonym sa...

De är faktiskt ganska små i storleken, Glöm inte det är ju "cool fiber" i de här räser pjuksen eller var det "carb one" det hette? Kanske du vill prova dem, de passar ju med teamfärger och säkert med framtida cykelköp ;-) om mina telepatiska krafter "servers me right" ;-)

Dan Stenqvist sa...

Johan, med fem sulor i tror jag de kommer att passa prima!

Johan C sa...

Absolut med fem sulor. Finns dom också i kolfiber så inte skorna kommer att väga 1 kg stycket. De blir nog lite stora Jens.