måndag 2 juni 2008

vilodag med coach


Efter lite övertalning, med betoning på lite blev det ett finpass ikväll. Vad gossarna utvecklats! Fin spurtrunda har Fernlund/Stenqvist fixat, dock lite vajsing med linjerna ibland... det kan väl inte vara min astigmatism?

7 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Det här med linjer och kryss har aldrig varit min starka sida. Som ni såg gjorde jag i min upphetsning ett kryss istället för en linje på ett ställe. Är sjukt sugen att testa banan själv med klunga.

Dan Stenqvist sa...

Välkommen tillbaka föresten!

Johan C sa...

Ni har gjort ett fint jobb pojkar!
Så jäkla kul att spurta lite och så jäkla kul att köra med coach. Ser fram emot onsdag! Vi får nog ta med sprayburken?!

Dan Stenqvist sa...

"Vi får", jag kommer då inte ha extra vikt om det vankas spurter på onsdag...hehe. Funkade linjerna? Jag var rädd för att jag skulle åka fast.

Johan C sa...

Var inte du den största "tagaren" i Säter på den gamla goda tiden. När jag var i Säterdalen i somras stod det iallafall Ivan Lendel på varje träd.

Vissa var faktiskt lite otydliga. Det var bara sprayat i andra vägbanan? Kan även har varit förvirrade cyklister. Men med er genomgång så lär vi oss snabbt.

Dan Stenqvist sa...

Jag får ta med mig sprejet igen.

Matti sa...

Annars Dan, kan du ju bara pudra ut lite av ditt maximpulver som du har i innerfickan. Jag tror ändå inte att du kan plocka ut mer effekt genom att snorta en linje maxim innan varje spurt.