lördag 21 juni 2008

En vecka off


Efter nedbrytning gäller det att bygga upp. Jag och Amelie åker på en veckas semester från och med imorgon söndag. Det blir alltså ingen Onsdagsspurt för min del nästa vecka. Beställningarna på keporna har rasat in och jag har tappat kollen. Det löser sig brukar Timbuk säga.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Semester låter schönt och är säkert välbehövlig. Hur blir det för oss som är kvar på hemmaplan? Söndagsrullning? Kl 11:00? Jag svävar i ovisshet...

Anonym sa...

Slappa gärnet, Danneman!

Vet ej hur teamet tänker inför söndagen, men jag antar att den spederas på många olika orter runt om i landet!?

Håll munnen stängd när du cyklar!!!

Jag och Sarah körde en en fin runda idag. Det blåste "knappt". Blev en tur med halva familjen i 1½ timme fram till Aldo och sedan vidare med halverade styrka (bror med fru) i 2 timmar till. Blir med andra ord nog ingen söndagscykling imorgon.

Jag har, under de 10 åren som jag cyklat ute på landsvägarna, blivit stucken av en geting en gång tidigare. Nu är detta dubblerat! Gapade, tydligen, aningen för stort och en stygg geting passade på att flyga in i munnen på mig. Stack gjorde den också!! Inte ut... utan STACK mig INNE I MUNNEN! Tack och lov är jag inte allergisk mot dylika stick, så någon större svullnad uppstod inte. Det gjorde dock förbannat ont (och är fortfarande ganska ömt).

Håll munnen stängd när du cyklar!!!

Kolla in http://blogg.piggelina.se/ för bilder från dagens tur.

Anonym sa...

Och vad hände med getingen undrar ni säkert?? Jo den kom ut lika fort som den kom in, i en spottloska av storlek större och landade på mitt ben och i mitt ansikte! Både getingen och mannen är förlåten nu.

Erik A sa...

Håll i hatten, det där är ingen lek. Jag kommer från och med nu köra med full face mask hela sommaren då getingar är det värsta jag vet. Tack för tipset och jag är glad att det gick väl för dig Johan.

Johan C sa...

Låter helt galet. Finns det bild bevis på geting och mun? Tur det gick väl!

Anonym sa...

Ja, tack och lov gick det väl!
Getingen försvann med loskan och mobilkameror är inte bra på invärtes bilder, tyvärr. Jag fick plocka ut gadden efteråt. Den satt fast uppe i gommen. Fint!