onsdag 4 juni 2008

Spurter + Livestreaming



Det funkade! Helt otroligt att vi kunde livesända från dagens Onsdagsspurt. På tal om spurter. Henke var spurtkung idag. Sjukt kul att spurta. Spurtsträckorna ska modifieras något för att dels öka säkerheten och för att dels göra banan ännu roligare. Det kommer att bli en spurtsommar utan dess like.

6 kommentarer:

Johan C sa...

Tusen tack Måns för lånet av telefon! Får modifiera hållaren lite. Det blev bättre än vi någonsin kunde tänka oss. Blev lite hoppigt på kullestenen. Jag trodde man bara skulle höra fartvinden men det låter bra när vi snackar också, det är en bonus!!

Henke är svårt att få stopp på. Fantastiskt kört! Nästa onsdag är det teamet mot Henke. Mer taktik!!

Dan Stenqvist sa...

Måns är en klippa! Henke är omänsklig . Jag vill ha samma lårmuskler som henke. Henke, kan du inte skicka en close up på dina sidlårmuskler? danne@peak24.com

Anonym sa...

Oj oj oj, detta kommer att bli tufft... Känner att det bara blir svårare och svårare att vinna spurterna för varje gång nu. Känner mig faktiskt lite stressad! Jag känner hur Johan, Dan, Anders, Matti, Micke mfl flåsar mig i nacken... FAN vad starka ni är, och kommer bli. Jag måste träna mer och HÅRDARE. Måste ut idag direkt efter jobb. Måste specialstudera banan.
Men samtidigt, fan vad roligt det är, vilken sommar detta kommer att bli... Man känner sig lycklig när Anders helt plötsligt och spontant klämmer ur sig: -Fan va roligt det är att cykla! I en enda mening sammanfattade han precis vad jag också känner...

Anonym sa...

Dan, mina lårmuskler visas helst upp LIVE, jag måste kunna styra hur ljuset faller, med skuggor m.m.
Men Team Pelton funderar på att trycka upp en plansch, säger till när den är klar.

Blixten sa...

Vilken jävla miss att inte vara med på första Onsdagsspurten!
Det här är ett sånt beslut man kommer att ångra på dödsbädden. Jobb istället för spurt. Var är coachen som ringer och talar förstånd med en när man felprioriterar?

Erik A sa...

Spurter på söndag? På söndag är det förövrigt rakskola för de som fortsatt inte vågat sätta hyveln i benet. Dan och Erik lär ut de rätta knepen. Att Carlström ens tänker tanken att cykla VR med sina Björnben gör mig orolig, men som sagt på söndag är allt hår borta.