tisdag 24 juni 2008

Imorgon smäller det.


Onsdagsspurtens officiella poängräkning börjar imorgon. Alla är välkomna proffs till amatörer kl 19.30 vid turbinen. Vi var några som körde sträckan baklänges idag som lite uppvärmning. Den känns riktigt snabb. 
Syns imorgon. 

14 kommentarer:

Erik A sa...

jag har maxpuls redan, håll i hatten vad spännande!

Anonym sa...

Team Pelton kommer ställa upp med 2, ja ni hörde rätt, 2 cyklister. Vilka som blir uttagna och vem som blir kapten är i skrivandetsstund inte klart. Team Pelton har en otroligt bredd och jämn trupp.
En sak är i allafall säkert om jag (Henke) blir uttagen så kommer jag ha ett av Malmös snabbaste styre. Har uppdaterat biken lite, nu ska den förhoppningsvis vara ännu snabbare...

Johan C sa...

Ska bli gott att ha dig i klungan idag Henke med din påhittade kompis!!

Anonym sa...

Olof Huldt: i Bulgarien.
Erik Nygren: instämplad, i trucken, på lagret.

Lycka till ni andra!

Anonym sa...

Hur stor upplutning tjejer kan det bli tro?

Kajsa sa...

jag ska definitivt göra mitt bästa för att komma! tyvärr har jag en förkylning i antågande och känner mig inte helt stark. men lite långsamt rull i solen är aldrig fel :-)

Emma sa...

Jag kommer förhoppningsvis börja rulla nästa vecka, får se om det blir debut redan på onsdagen, ska ta ett snack med Kapten Kajsa om taktiken....ohh vad spännande det ska bli...Sarah håll ställningarna tills vidare!

Anonym sa...

Jag är med på en lugn tur, Kajsa.

Emma, ser fram emot premiären!!

Anonym sa...

Jag finns med i kvällens startfält. Ska bli riktigt kul detta!

Anonym sa...

Ser fram emot att bli den andre ryttaren från mytomspunna Team Pelton!

espressobiker sa...

Jag räknar med att komma, men jag rullar bara runt, jag skall sticker ut nu så jag kommer ha 2 timmar extra i sadeln när ni andra dyker upp.

Delavega sa...

Tyvärr måste jag lämna w.o då rundan kring Vättern skapat problem för min hälsena. Trodde inte det skulle dra ut så här på tiden och eftersom jag känner att jag inte kan ge max slänger jag hellre in handduken.
Fan också, jag som var så sugen.
Håller dock mina tummar för mina lagkamrater.
Låt inte Henke ta era hjul!!

Kajsa sa...

emma, kapten kajsa ska göra allt hon kan för att få dig startklar till nästa onsdag :-)

Snarkus sa...

Om någon är sugen på ett lopp med nästan lika mycket prestige och nästan inga växlar (en per cykel) kolla in http://www.pistamalmoe.org/2008/06/kaffekatten-2008_21.html ! Välkomna!