onsdag 25 juni 2008

Totalställning Onsdagsspurten 25/6


Prins: Prinsessa:

Henke 7p Sarah 2p
Johan C 6p Kajsa 1p
Tompa 5p
Micke jetplan 4p
Max 3p
Mattias 3p
Johan UC 3p

6 kommentarer:

Johan C sa...

Får vi en kommentar från respektive segrare? Hur känns det? Körde ni i Team med tanke på utstyrseln? Uppladdning till nästa vecka? allmänt om onsdagsspurten? Varför är ni just nu totalsegrare?

Anonym sa...

Det känns bra att leverera när det gäller som mest. Få förstår nog under vilken enorm press jag cyklar. Det ställs enormt höga krav både ifrån Team Pelton och ifrån sponsorerna, så med tanke på det så var det extra skönt.

Om vi körde i team? Nja man skulle ju kunna tolka det som om Sarah är nära en övergång till Team Pelton som är i värvingstagen just nu men jag kommenterar aldrig ev övergångar.

Onsdagsspurten är väl något av veckanshöjdpunkt något man ser fram emot. Extra kul nu när konkurrensen ökat ytterligare, skönt att Tompa kommer in och vinner en spurt, STARKT.

Jag är totalsergrare just nu eftersom vi i Teamet har haft en väldigt bra och stigande kurva länge nu. Vi är ju 2 st i topp 3 listan. Extra skönt att formen hållit i sig nu när det räknas som mest.

Erik A sa...

Henke, stort grattis till en historisk seger. Det känns faktiskt lite smärtsamt att endast kunna bevaka detta per blogg och inte få uppleva svetten live. Dock har jag ju äran att uppleva onsdagssputens moder protour så det är plåster på såren. Den onsdag jag dyker upp, vilket jag inte kommer att avslöja innan lovar jag att försöka ge champ en match. Kul att ni är igång och otroligt bra roddat Johan!

Anonym sa...

Jo, det känns bra! Riktigt rolig cykling igår! Gick precis enligt planerna... eeeh... Jag tror gårdagens spurter är inofficiella ännu så länge då teamet haltar något. Kajsa var lite krasslig och de första två spurterna cyklade vi hand i hand. Men sen på sista... då började jag förstå vad det handlade om! Skymtade Kajsas hjul i ögonvrån och jag blev lite rädd ett tag.

Det kan ha varit färsbiffarna till både lunch och middag eller så kan det ha varit tröjan som gjorde det. Styrkan sitter i ränderna. Testar andra ränder nästa onsdag. Jag vill heller inte kommentera någon eventuell övergång till Team Kramp.

Ser fram emot nästa onsdagsspurt med friska och förhoppningsvis ett mer komplett team. Vi jobbar på det...

Kajsa sa...

stort grattis till segern sarah! nästa gång tar jag mig förbi!

tyvärr funkade inte strategin att cykla bort förkylningen, och inte heller bryter den ut. istället sitter jag hemma med torrhosta och känner mig allmänt kass. tyck gärna liiite synd om mig i alla fall ;-)

Anonym sa...

Det är jättesynd om dig!! Inte kul att vara krasslig, men tur det bröt ut. Vila dig nu frisk tills på onsdag!