fredag 27 juni 2008

Sommarens träningsmål


Det är roligare att träna om man har delmål. Det här är sommarens mål. Granfondo i Kungsbacka 24 Augusti. Jag ska iallafall köra. Vilka är på??

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hade jag inte varit på "Gubbhelg" då så hade jag lätt hängt på. Jag får hålla mig till någon annan tävling tror jag...
Kan ge ett lästips till alla cyklister. Kolla in 100daysbybike.com Vernisage denna månaden på Moccasin på Fersens väg. Verkar spännande. har inte läst den själv ännu dock.

Erik A sa...

jag är på johan, håll i hatten vad kul.

Anonym sa...

Jag och min stora mun lovade i ett svagt ögonblick svågern att jag skulle cykla Kävlingetrampen (6:e september, 75 km) under två timmar. I eftertankens kranka blekhet insåg jag först att det ju är hysteriskt snabbt. Sen insåg jag att det är samma tempo som sub8-cyklisterna på Vättern håller, och då blev jag genast lite lockad att försöka. Fast själv går det klart inte. Nån annan som är sugen på lite lagtempoträning under sommaren? Vi är två än så länge (jag+Olle).
Jag tror själva loppet är ganska bonnigt men det är ju å andra sidan inte så långt bort...

Anonym sa...

Ciao. Jag ingår ju inte i teamet men vi har ju ett utbrett samarbete så jag kanske kan hänga på ändå? Men det är helt upp till er. Hur lång är distansen?

Anonym sa...

Yes! Jag hänger helt klart med. Snackade med en avlägsen bekant (som för övrigt hämtade nyköpt svart/vit Cervelo R3 SL) inne på Cykelcity igår. Han sa att loppet är vackert, om man nu hinner titta på omgivningen!?

Erik A sa...

henke, låt oss cykla över gränserna! Självklart ska du med.

espressobiker sa...

Loppet är ett av det bästa och roligaste jag kört om man bortser från egen insats.

Jag är på om jag är hemma den helgen.

//Ola

Dan Stenqvist sa...

Jag är på!