måndag 16 juni 2008

Efter stoppet




Japp, efter stoppet hade vi laddat med ny energi. Det var verkligen ett lyft att så många mötte upp och hejade på oss. Som alltid när man är laddad och lite sliten är det svårt att visa sin uppskattning på det sätt man vill. Helst hade man kramat om alla fans flera gånger om. Men vill man ha en bra tid så håller det inte att kramas för mycket. När vi satt på våra järnhästar igen rullade kameran och Team Solde sände live! Johans hjul såg mindre vingligt ut vilket var en stor lättnad. För egen del var jag ganska sliten redan efter 15 mil och jag är otroligt imponerad av Johan och Blixten (och Erik såklart) som orkade dra så mycket som de gjorde. Det är otroligt skönt att ligga längra bak i klungan när man är sliten. Blixten ska ha en stor eloge som orkade hälsa och vinka till åskådarna som stod längs vägen de trettio milen. Jag är väldigt överraskad över den fenomenala tid som teamet går i mål på. I februari hade jag aldrig kunnat tro att vi skulle köra in på en snitthastighet över 31 km/h. Det är mycket känslor och tankar som kommer att behövas ventileras framöver. Stay tuned här på bloggen.

2 kommentarer:

Linnman sa...

Ingen oro för att fanklubben var besviken efer stoppet i Bankeryd. Vi var alla imponerade över hur fräscha ni såg ut och det kändes helt naturligt att ert fokus låg på de mil som fortfarande låg framför er. Jag är imponerad över bedriften. Dessutom var ni klart snyggast. Åtminstone bland de ryttare som vi hann se innan sängvärmen drog oss hemåt igen.
Grattis grabbar!

Johan C sa...

Det var fantastiskt att ni hade gått upp så tidigt för vår skull. Det är ett minne för livet när vi svängde in på det numera omtalade stoppet i Bankeryd. Tusen tack för alla uppmuntrande ord.

Linnman finns det chans för ett förlängt sponsor kontrakt till 2009?