onsdag 27 augusti 2008

Sittställning by Carlström


Nu kan du börja analysera Johan! Mattias, ser det ok ut?

10 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Fan vad snygg han är.

Johan C sa...

Hade nog sparat några gram om jag minimerade min packning på ryggen!

Johan C sa...

Ser ni att jag kör på minsta klingan! lite så jag skäms! Måste bli en ny cykel nu så man inte kan frästas att sjunka så lågt i växlarna!!

Krantz sa...

Vill inte framstå som en tråkmåns, men du verkar sitta lite för lågt. Större ram?

Johan C sa...

Absolut ingen tråkmåns Fredo. Vi gillar komplimanger, kritik och råd. Mer av sånt på bloggen. Det är bara att spy!!
Kan ligga något vad du säger Fredo. Min Scott är ett blocket fynd för 4900 :- så den är inte mått beställd direkt. Det blir nog en ny cykel lagom till jul hoppas jag, om tomten är snäll!
Så nästa år i kyrkbacken kommer det hända grejor!

Anonym sa...

Till att börja med vill jag ge ett plus för den positiva attityden på cykeln. Den kommer att ta dig långt Johan! Lagom böj i armbågarna som avlastar och ger bättre aerodynamik. Att du sen kör på lilla klingan ser jag som positiva då du förmodligen har en mycket hög och fin kadens. Själva sittställning är ok men eftersom vi snackar om en snabb kille så skulle jag vilja se en lite mer aggressiv position. Ner med styret en cm och investera i en 2 cm längre styrtapp eller en cykel med längre överrör. Lycka till!

Krantz sa...

Var ligger kyrkbacken? Vad får du av tomten? Jag kan hjälpa till att bygga hojen om det behövs hjälp, har egen verkstad.

Dan Stenqvist sa...

Otroligt intressant att följa detta! Jag anser att vi i team solde måste ha en så racig position som möjligt på cyklen. Vi får ta liknande bilder för hela laget och göra utvärderingar av våra positioner.

Krantz sa...

Det bästa är att man aldrig blir färdig. Ska jag flytta bak sadeln 2mm? Justera klossarna en aning? Köpa nytt styre med djupare böj? Mitt tips är att Team Solde kommer att köpa en egen vindtunnel om ett par år ;D

Anonym sa...

hur lång fram har du sadeln????? enligt scf så Sadelspetsen skall vara placerad minst 5 cm bakom en lodrät linje
genom centrum av vevpartiet.

regler på scf
http://www.scf.se/files/{4A350019-3B23-41C9-AB28-CC494A802AF1}.pdf