torsdag 14 augusti 2008

På tu man hand


Det blev en frukost som jag sent ska glömma. Deltagare: Dan Stenqvist och Spurt-Henkes pump. Samtalsämnen: Allt från himmel till jord. Tex vad krävs för mentala kvaliteter som pump till Spurt-Henke, framtidsplaner, nya hot på marknaden, favoritventiler etc etc.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jag gillar att du tar väl hand om mina grejer Dan, min pump ser väldigt harmonisk ut. Den kanske kan överlämnas imorgon vid ev fredagsrunda?

Kajsa sa...

tack för lånet av pump henke! väldigt gentlemannamässigt :-)

Emma sa...

Dan, jag börjar bli lite oroad... är du säker på att du mår bra? En frukost med en pump är illa, att den dessutom är trevlig...inte bra. Det skulle vara för att det är gentlemannen Spurt-Henkes som det trots allt känns lite ok... (he, he)

Dan Stenqvist sa...

Emma, du är inte ensam om att vara oroad. Någonstans långt därinne vet jag själv att det inte är helt normalt att ha så trevligt med just en pump.

Snarkus sa...

Inte en cykelpump iaf.. (Som sagt Dan, P.P.n finns i klubbstugan! Höhö)

Anonym sa...

Hmm Pumpen verkar ju gilla Höganäs, betyder detta att du hellre äter frukost med pumpen än med Amellie?

Tack alla för gott sällskap igår, det var en bra tur i blåsten.

Anonym sa...

Ja, jag måste säga att jag blev lite häpen imorse när jag slog mig ner vid dukat frukostbord och Dan sa att min vanliga plats minsann var upptagen - och inte av vem som helst utan av Henkes pump! Det var helt enkelt balkongen som gällde för mig, trots att dynorna var blöta efter nattens regn! Inne i köket diskuterades det nämligen hemlig taktik pumpen och Dan emellan, men jag misströstade inte! Jag fick nämligen kvalitetstid med Henkes pump under onsdagsrundan när den låg i min ryggficka och gav helt ovärderliga tips om precis när man ska rycka på vilka spurter och vilken växel som ska användas mot slutet av spurt si och så... Men eftersom jag är lite för tuff för att spurta så ska jag nog ta och sälja tipsen dyrt på blocket eller nåt istället.

Dan Stenqvist sa...

Min nya dröm är att få bjuda Henkes cykel på en avsmakningsmeny...

Anonym sa...

Det är dyrt, det är fruktansvärt dyrt.