fredag 15 augusti 2008

Gran Fondo Kungsbacka

Naturligtvis kommer delar av Team Solde att vara på plats när Gran Fondo i Kungsbacka går av stapeln. Jag anmälde mig precis och jag tycker att själva anmälningsproceduren förflöt fint. Erik, Johan och jag själv är de som kör för Team Solde. Spurt-Henke ska såklart också köra. Ska bli otroligt roligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej
jo det är backigt runt Lygnern (Kungsbacka.) Var i Göteborg förra helgen och provade på backarna där runt. Provade även klassiska backarna vid Pixbo. Hann även med att köra en träning med Möndalscykelklubb.Det går upp/ner hela tiden. Har ni sett det nya motionsloppet christian???http://www.christianloppet.se/

Anonym sa...

RAPPORT FRÅN KUNGSBACKA.
Var i kungsbacka i helgen på bröllop. Har även varit där ett flertal gånger innan men aldrig granskat terrängen genom ett cykelöga. Direkt efter att vi kört av motorvägen och kommit in på de mindre vägarna i Kungsbacka så ser jag ett flertal cyklister som är ute och tränar i det kuperade landskapet. Det har aldrig riktigt slagit mig innan just hur pass kuperat det är här! Det finns inte många platta sträckor här inte. Dan kommer nog stortrivas, vi andra kommer nog få lida. När vi så på söndagen ska återvända till platta Skåne så ser jag en syn som ger mig en ångestattack, ett tjugotal till utseendet väldigt snabba cyklister är ute och tränar i backarna. Såg dem bara väldigt snabbt men det såg starka ut.
Det ska verkligen bli roligt och spännande att köra detta race!