söndag 10 augusti 2008

Blixten


Fick precis detta MMS från Blixten. Jag blir knäsvag. Det finns INGEN som kan odla en så högkvalitativ mustasch som just Blixten. Den känns bara så rätt. Blixten, du ser lite fuktig ut under höger borre, är det vax eller nåt annat?

7 kommentarer:

Blixten sa...

Honung!!!!

Dan Stenqvist sa...

Livsnjutare där.

Erik A sa...

Blixten "slätdraget" Fernlund. Teamets första stora invest blir en tempohoj till "lill Fabian Fernlund". På riktigt Blixten, tempo är din potatis. Kan verkligen inte släppa ditt tryck på platten.

Dan Stenqvist sa...

Det är faktiskt inte klokt så som Blixten kör på platten. Möjligtvis borde vi försöka anordna tempolopp till nästa säsong.

Jon sa...

På Forum så har dom en riktigt snygg komplett Nishiki tempohoj. 90-tal. 24" framhjul. Tubdäck. När jag frågade om pris så sa dom att jag skulle komma med bud. Men alla andra kompletta "retroracers" dom har där ligger runt 6000kr, så man skulle nog kunna få den för ett ok pris...
Jag tycker att Team Solde ska starta en insamling så Blixten/teamet kan köpa sig en temporam!
http://www.samlain.se + en insamlingsbössa på klubbstugan borde väl göra susen...

Dan Stenqvist sa...

Klockrent förslag Jon! När fixar du en hoj med växlar? Jag sa till Snarkus at jag tycker att alla som har växlar borde skaffa sig en hoj som är fixed och vice versa.

Jon sa...

Det kommer Dan, tro mig jag är sugen..
Men först blir det att sätta ihop en vardagsfixie som man vågar låsa ute och som man inte får ångest av om man skulle köra en vända i snöslask med..
Sen ligger en Bianchi Pista Concept ganska högt på önskelistan, men att hitta en sådan ram i min storlek är lättare sagt än gjort...
När jag är klar med det ska jag koncentrera mig på växlat :)