söndag 27 juli 2008

kungshamn

Idol Mattias sambo Sara har föräldrar som bor i Kungshamn på västkusten. Hängde ni med? Jag hörde själv att det lät lite invecklat. Mattias är där på semester och frågade mig om jag ville komma på cykelhelg till honom. Går det att tacka nej? Inte riktigt, en helg kan inte bli mycket bättre än så. Gästfriheten som Saras föräldrar Leif och Lena bjöd på var av den högre skolan, håll i hatten, stort tack!
Det blev mycket cykel, fredag kväll, lördag förmiddag och idag förmiddag. Otroligt härligt och som alltid lär man sig nya saker när man cyklar med Mattias. Det har varit ganska varmt och cykla men det känns bra att förbereda lite inför team soldes turne i europa nästa år. När vi inte cyklade drack vi vin, badade, och kollade på touren. Jag brännde mig på en brännmanet(stavas det så?) Den brännde mig mitt på vaden, det var en ny upplevelse i mitt liv. Inte speciellt kul men dock en upplevelse och något och skryta med.
I veckan ska det köras GP i Borås, jag kommer skrika och hejja som en galning på vår storebror, team MA. Sov gott kära cykelvänner och stort tack Mattias med familj för en fin helg.


Efter en helg med Mattias är man van att se detta bakhjul.

Broöppning, skönt med lite vila. Jag tackade högre makter för att bron öppnade. Mattias stod mest och muttrade.
Som sagt, sämre kan man ju ha det?

3 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Inspirerande att se!

Johan C sa...

vackert! hade ni en havskräftskiva?

piccolo sa...

Linne och landsvägscykling?

/Piccolo
på uppdrag av Anders Adamsson