torsdag 17 juli 2008

Inspirationsresa till Eslöv





Det är inte varje dag man får för sig att åka till Eslöv, men när det nalkas GP lockar till och med Eslöv. Jag och Delavega satte oss i bilen efter att ha letat på nätet ca en halvtimme efter info om tävlingen. Fanns ingenstans, katastrof av arrangörerna. Hur ska folk få upp ögonen för cykelsporten eller små tävlingar som Eslövs GP. Nå väl nog om det!
Väl i Eslöv blev vi positivt överraskade. En slinga på 1 km ringlande på kullestenen i Eslöv centrum. De körde i en timme + fem varv och var femte minut var det spurtpris. Det var attack från MA grabbarna och de övriga cyklisterna. MA tog hem 7 av 10 spurter. 4 av Åbom och 3 av Halvarsson om jag inte har helt fel. Åbom körde riktigt stabilt och skapade sig en lucka med en cyklist från CK Ceres när han fick problem med punkteringar. 2 stycken på samma varv. Oturligt! Den som var stabilast av MA grabbarna var Halvarsson. Kom på en tredje plats och fick ställa sig på pallen. Ove låg och smyg och var uppe och testade några varv men hade inte benen med sig idag. Åbom slutade på en åttonde plats tror jag.
Eftersnacket var Åbom förbannad över strul med cykeln och dåligt fokus på hur många varv det var kvar. Ove sa att GP lopp var hans favorit, men han var ganska glad ändå. Jag hade längtat efter en Team Solde keps på Podiet med det får vänta tills imorgon hoppas jag!? Mer än en kaffe imorgon?
Jäkligt kul var det i alla fall. Man såg mycket och trevligt med bra speaker. Bra jobb pojkar!!   

Spurtinspiration när Halvarsson tar hem en av sina spurter! 

7 kommentarer:

Henke sa...

Vi tackar soldepågarna med Johan i spetsen för supporten, deluxekaffet och de fantastiska kepsarna! Tyvärr missades kepsen på Halvar när han skulle upp på pallen (låg kvar i bussen)...

Ikväll är det nytt race i Södra sandby. Vi kommer in på baren och laddar med kaffe om en stund och eftersnackar/snackar upp. So long

Anonym sa...

Glöm inte kepsen fler gånger bara för då lär ni få Soldes Brand Manager Erik på er!

Anonym sa...

jb www.ckringen.se
Hej roligt att ni kom till Eslöv. kolla in på www.skanecykel.com eller kolla på www.scf.se sedan klicka på tävlingskalender. så hittar ni lite info om tävlingar länkar till klubbars hemsidor mm.
ikväll lägger jag upp mina filmer. lite trögt att lägga upp på youtube ( 1fango07 mitt namn där.) från Video kamera med hög upplösning. blev rätt sent igår. Vi ses då ikväll i sandby.

Dan Stenqvist sa...

Vilken inspiration man får här uppe i Dalarna av såna här inlägg! Ikväll blir det spurttävling med Bo och Amelie.

Anonym sa...

Total efter 2 Etapper
Plc Nr Namn Förening Poäng
1 12 SJÖBERG Björn Motala AIF CK 30

2 34 MATTSSON Jan Upsala CK 22

3 35 SVENSSON Johan Team SWECO-Vértex CK 19


Kolla in på http://www.velo.se/view.php?id=2866 För senaste nytt i skånes Gp

Erik A sa...

det här är så fint. Cyklister över alla gränser träffas. Högt som lågt. Tack Johan för fina bilder och en go rulle på Halvar. Tack MA för att vi Solde grabbar få ta del, se och lära av er.

Johan C sa...

Trevligt att ha er nere i Skåne i veckan. Har rykte om soldekeps på prispallen??!! Finns det bildbevis?? Ni är fina pojkar ni! Grattis till pallplatsen Halvarsson.