onsdag 23 juli 2008

Dra på trissor











Jag höll på att smälla av när jag kom till rondellen idag. 20 ryttare stod startklara och såg minst sagt respektingivande ut. "Onsdagsspurten" växer i rekordfart, skitkul men samtidigt lite läskigt. Team Soldes "Onsdagsspurt" har potential att locka ca 30-40 cyklister inom en snar framtid och då kommer man genast in på säkerhet. Hur säkert är det egentligen att spurta 40 pers på en trafikerad väg? Det diskuterades regler flitigt under rundan idag och alla har sin åsikt om frifart mellan spurterna, ska man enbart få spurta på den högra vägbanan, hur ska man hålla spåret etc etc. Alla cyklister har olika erfarenhet, vissa har cyklat mycket och vissa har knappt cyklat i klunga förut. Detta är något för Team Solde att fundera på så att vi har regler som fungerar på bästa sätt. Sista ordet har som alltid tävlingsledaren, dvs Team Solde. Sjukt kul att så många nya ansikten dök upp. Cykelklubbarna har fått upp ögonen för hur trevligt vi har det på onsdagarna och förhoppningsvis hakar fler på från klubbarna i framtiden. Jonas från Vujj var med redan förra onsdagen och körde och dök upp på sin vrålsnygga Cinelli idag igen. Nästa vecka hoppas vi att hans kompanjon Johannes dyker upp. Susanna gjorde en strålande insats som enda tjej idag och jag hoppas att hon fick mersmak. Stort grattis till mrJohan som återigen tog hem prestigespurten. Micke, du är en klippa när det kommer till att sammanställa resultatet. Du kan mejla listan till mig på: danne@peak24.com så försöker jag sammanställa det hela så gott det går ikväll. Bra kört idag allihopa!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mailat!

/M

Dan Stenqvist sa...

Världsklass Micke, världsklass! Jag är lite rädd för det administrativa måste jag säga. Vi får hjälpas åt så gott det går. Tusen tack för hjälpen!

Johan C sa...

Det värmer trots att det är väldigt varmt nere på kontinenten! Fint att se så mycket folk. Vilken tur att vi kommer hem till Onsdagsspurten nästa vecka så man inte tappar allt för mycket i maratontabellen.
Kul att se lite Lunda cyklister på plats. Grattis Micke för ledartröjan som kommer inom kort.
Vem blev veckans spurt prins??

johan sa...

Blir det nån cykling på Mallis, Johan??? Eller ni vilar er i form, ni med? ;) :) :o) :p :/ (smiley-medley, endast för dig)

Tror minsann att det var Coach som blev veckans spurtprins! Alp d'Brofäste kammade André hem galant.

Säkerhetstänket är viktigt! Bra att du tar upp det även här, Dan...

Prestigen kändes fin!