måndag 5 maj 2008

Skovärmare


Dan tyckte att det var larv att köra med skovärmare till bara ben.
Snackade lite med Fabian, han var på min sida men påpekade att mina var lite väl sladdriga. Jag får jobba på det.

5 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

*host* Jag får revidera mina tankar där tror jag. En fundering, kommer vi att behöva använda våra värmare på VR eller ska vi använda strumpor modell XL som vi trär på skorna för att sedan ta av framåt morgonkvisten?

espressobiker sa...

Nja, det behöver du inte göra Dan. Det som Fabian har över sina skor är inga skovärmare utan ett par Chrono socks. Alltså ett par sockar i lyckra som man trär över skon för att tjäna en sekund eller så på ett tempolopp. Och för det blir snyggare så klart...

Anonym sa...

Jag är förvisso icke prylbög (kanske mest pga att jag inte är rik?), men måste kommentera skoöverdrag.

Köpte ett par tjocka på Biltema(!) i neopren. De är varma och goa när det kyler. Startade ca 02:15 förra året och hade på dem. Framåt dagen blev det varmt och neoprenöverdrag är klumpiga att stoppa undan! Jobbigt.

Vis av detta köpte jag senare ett par tunnisskoöverdrag. Liknar dessa:
http://www.cyclecomponents.com/cgi-bin/air_ibutik.fcgi?funk=visa_artikel&artnr=PROB702-Lr&avd=2&Ref=&artgrp=1136&visa=1-32&Sort=Beskr&Visn=Std
Verkligen kanon att ha med! Skyddar lite mot regn, fukt, rå luft, kall nattluft etc. Inte för vinterbruk, men väl då det behövs lite extra värme för tåsingarna. Som tex vid nattstart på VR. Tar microlite plats och ser rätt coola ut.

Johan C sa...

Jag tycker att du är snygg blixten med dina skoöverdrag. Det kan vara viktiga sekunder på VR!

espressobiker sa...

Som hittat till blixten. Röda skoöverdrag .