onsdag 14 maj 2008

4-milareSkön 4-milare förbi bunkeflo, svågertorp och runt lite grann. 8 starka krigare, tappade dock en vid kallbadhuset efter våran starka inledning (25 km/h). Stort bortfall från teamet. Bara Carlström, delavega och ett kärt återseende från coach. Mycket släktmiddagar för hans del!
Två nya stjärnor, Milan och Josef. Trevliga pågar med bra tryck i benen. Det var nog inte sista gången vi fick se dem på rullningarna hoppas vi.
Urban Cycles Johan och Martin är stabila. Mindre stabilt var det när Carlström inte löste ur fötterna på gräsmattan efter rundan. Blev en liten juniorvurpa med mjuk landning! UC Johan var snabbt framme med kameran. Skönt med en kvällsrunda och rensa skallen lite. 

5 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Jag blev orolig när jag fick bilden från "Urban". Skönt att du landade mjukt. Grymt kul med nya ryttare. Det blir mer tryck i protour-racen ner till Höllviken i sommar då...

Joakim sa...

Imponerande av den som lyckades hänga med på den vita Kronancykeln.

Anonym sa...

Ja, när man som bäst svor över mjölksyra och kramp så dök den okände ryttaren upp och drog en tillbaka. Tack för trevlig tur och vänliga ryggar! /Josef C

M sa...

Ser trevligt ut - vilken tur att jag fick sitta och deklarera...

/M

Anonym sa...

Tack för en fantastisk tur, mkt kul och trevligt att rida med er. Det blir deffenitivt fler turer. /Milan