söndag 25 maj 2008

femton komma sex mils runda

7 förväntansfulla cyklister stod redo vi turbinen i morse. Blixten, Matti, Delavega och Jag från teamet. Sen var det Erik, Olle och Kajsa. UC Johan hade gjort dagens tur. Han var dock inte med så jag blev kartläsare med hjälp av ett kompendium av googlemaps. Om jag får säga det själv tycker jag att det gick riktigt bra.  Procentmässigt på antal val av väg så hade jag nog bara fel 10 %.  Tack för kartan Johan. Du får nog vara kartläsare nästa gång.
Allt gick smärtfritt fram till Hölleviken efter 9 mils cykling. Med pigga ben ifrån Kaffet hos Aldo blev vi lite för nonchalanta med teckenföringen för hinder på vägen. Kajsa körde in i en cementkant och gjorde en rejäl vurpa. Den värsta i Team Soldes historia. Med skrapsår och blod på hela vänster smalben samt väldens största bula samt ett punkterat framdäck blev vi lite oroliga. Men Kajsa är en tuff tjej och gjorde dagens bragd och satte sig på hästen igen och fortsatte turen. Fantastiskt bra jobbat Kajsa, vi vill se bilder på ett rejält blåmärke!
Annars flöt turen på riktigt bra på den blåsiga skånska myllan. Matti fick en punktering, men han har en så fin masageteknik med däcken så det gick kvickt.
Vi åt bra. Körde med den nya gelen och bars från maxim, thats the shit!! Kommer även recept inom kort på Kajsas hemmagjorda Bars, riktigt fina!
6,5 timmar var vi tillbaka vid turbinen 15,6 mils ny erfarenhet med snittfart på 29.1.
Vi belönade oss med att åka till Siesta och ta en stor öl på deras uteservering. Den satt som en smäck efter hårt slit!
Bra jobbat gott folk!!
  

 

20 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Vilken sjukt brutal runda! Ni anar inte hur sugen jag var att hänga på när jag åkte förbi rondellen i morse på väg till plugglägenheten på Värnhem.

Dan Stenqvist sa...

Gud så spännande att se vilken som har fått i uppgift att skriva dagens inlägg! Go go go!

Erik sa...

Trots uppvikta ärmar har jag en helt jävla bisarr bonnabränna på överarmarna. Var alla andra rutinerade och smörjde sig i morse?

Dan Stenqvist sa...

Nämen Kajsa! Hur mås det nu på kvällskvisten? Inga allvarliga biverkningar efter vurpan? Jag hoppas verkligen att de övriga ryttarna tog väl hand om dig.

Dan Stenqvist sa...

Blixten, jag är lite bekymrad. Det ser ut som att du har cykelsmäcken bakochfram på en bild. vad säger stilregelverket om det? Jag vet inte. Jag är tveksam. Dock är you the man att sätta nya stiltrender.

olle sa...

Jag har bonnabränna på halva pannan. Min kära tjej tycker helt plötsligt lite mindre om mig.

Carlström: Vet du vad den där cykelbutiken i Lomma med vackra tröjor till salu kan tänkas heta?

/O

johan sa...

Riktigt grymt jobbat, grabbar!
Är impad av att du fixade 90% av, de för dig, okända trakterna, Johan!!

Vurpor är alltid otäcka. Tur att det gick så väl att det kunde cyklas vidare.

I'll be back!

johan sa...

..och tjej!

Erik sa...

Bara så ingen tror att jag ljög ihop det där med den ryske melodifestivalsegraren:

http://www.evrovizija.com/index.php?content=51&item_id=82

Delavega sa...

Ville bara tacka för en galet trevlig runda idag.
Trots lite pikar skötte du kartläsningen med bravur, Johan.
God natt, Team Solde

Dan Stenqvist sa...

Matti är sjukt fin.

Dan Stenqvist sa...

Hur kändes tröjan Blixten?

Kajsa sa...

efter en grymt smärtsam dusch igår kväll och en något orolig sömn känner jag mig som ny idag. är stolt över att kunna visa upp en mäktig cykelskada som verkar imponera på de mest luttrade.

tack för igår! hade inte kunnat bli bättre omhändertagen efter vurpan om jag så hade cyklat med min egen mamma!

Dan Stenqvist sa...

Kajsa, du anar inte hur mycket respekt en sådan vurpa inger! Skråma på hjälmen med kanske? I så fall är det dubbelrespekt. Någon sa att man inte är en cyklist förräm man knäckt nyckelbenet i en vurpa.

Kajsa sa...

skråma, vad ger du mig för spricka i hjälmen??

Erik A sa...

Jag är imponerad av er alla, starkt jobbat. Det känns fint inför Vättern. Självklart en extra eloge till Kajsa som reser sig, spottar ut gruset och fortsätter rundan, respekt! Inträffade inte vurpan relativt nära där Carlström gjorde sin premiär face plantering, den i buskarna ni vet? Det vilar ngt ont i den rondellen?

Blixten sa...

Notera Mattis, the Great Gravity Guy, aerodynamiska excellens. Han trampade hälften så mycket som vi andra. Ett jävla rull på honom och hans cykel.

Johan C sa...

Det är Hölleviken. Är på ditt spår Erik. Det är något lurt med den byn. Två vanskliga fall. Kajsa landade lite hårdare än i en mjuk jordhög. Skönt att du är hel Kajsa!!

Dan Stenqvist sa...

Kajsa, mot bildbevis får du ett presenkort på en valfri kaffe på solde som jag betalar ur egen ficka!

Kajsa sa...

oj, oj, dan, ett sådant erbjudande kan jag helt enkelt inte motstå! bild kommer inom kort.