söndag 18 maj 2008

Däck


Det känns som en perfekt uppladdning att kolla in cyclecomponents.com innan söndagsrullningen. På tal om rullning. Jag ska köpa nya däck innan VR. Har pratat med coach och ett par Continental GP 4000 för 600 spänn paret är det jag ska köpa. Johan och jag ska göra ett köp ihop så om det är någon mer från teamet som behöver nya däck kan vi göra beställningen ihop. Ska snart ner och pumpa däcken inför träningen.

5 kommentarer:

olle h sa...

Prylfråga till laget:
Jag tänkte införskaffa mig lösa armar och ben (inga köttsliga utan kläder) eftersom ni är så tjusiga i era (och att det verkar praktiskt) men jag har ingen aning om storleksval. På många av dessa produkter finns bara M och L att välja mellan. I de flesta andra kläder kör jag S. Inget ont sagt, men jag undviker gärna att behöva rulla ihop ärmarna som en viss bergsget i Solde behöver. Är dom väldigt elastiska de där plaggen?
Nån som har koll?
/Olof

Johan C sa...

Bra kört idag olle. Blev det någon eftermiddags körning?
Armvärmare och Benvärmare är riktigt bra. Jag har M rakt igenom. Det känns som vi har ungefär samma kroppsbyggnad så det borde passa.

Johan C sa...

Ett par svarta däck till mig tack! Funderade länge på gula, men vi behöver inte mer färg i teamet!!

olle h sa...

Ja vi har nog likastast kroppsbyggnad. Och de sitter rätt tajt (korrekt alltså) på dig? Bra! Då slår jag till. Kommer handla från bikebuster tänker jag mig och där fann jag även ovannämna GP4000 men till priset 2st plus 2 slangs för 561 riksdaler. Och dom hade citronfärgade även dom!!! Kommer bli svårt att sova inatt när jag skall ligga och tänka på hur fin min genomgula rigg kommer va!
Angående eftermiddagspassat så hoppade den andra killen av:
Han kände sig lite ur form efter att ha fått gå upp klockan 7, och att någon ringt och stört honom på natten. Jag sade inget, men själv gick man ju upp kl 6 och cyklade sen närmare 10 mil ....

Dan Stenqvist sa...

Respekt Olle!