måndag 26 maj 2008

Läsartävling

Team Solde älskar alla som läser denna blogg. Dock nöjer vi oss inte med att tillfredställa alla läsare med Blixtens vrålsnygga benbilder. Nejdå, det finns mer att hämta här på bloggen! I samband med VR kommer en signerad replica av Team Soldes racingjersey att lottas ut. Vi arbetar på vilken läsarfråga som ska ställas och flaggar synligt på bloggen när läsartävlingen har börjat.

5 kommentarer:

Unknown sa...

Replica-tröjor rulezzz =)

Vill ha vill ha!

Får man fråga vad ni siktar på för tid på Vättern?

Vi är är ett gäng som också ska köra.

Ner i bocken (styret då alltså)!
/Richard

Erik A sa...

Richard, kul att du vill vara med i utlottningen av en Solde replica. Håll koll när tävlingen drar igång. Vi kommer sikta på att hålla 30km/h i snitt runt Vättern sedan får vi se hur många punkteringar och annat vi råkar ut för. Från början var målet 12 timmar men jag tror allt att vi kommer att kunna pusha den tiden lite utan att sträcka ut hakan för långt.

Anonym sa...

Oooh, tävling! Vi i buren säger: Mont Ventoux och Norra Klevaliden. Det är väl inte för mycket begärt att ni ska komma på en fråga med de svaren?

Dan Stenqvist sa...

Vi fixar frågan på söndag!

Anonym sa...

Jag vill ha tröstpriset oavsett vad det är, som plåster på såren för att jag får ställa in mitt andra marathon av två möjliga! :( Så många långturer med Team Solde som jag har fått ställa in på grund av långpass löpning... och till vilken nytta?! Är det en tillräckligt bra motivering för någon vinst?