torsdag 2 juli 2009

Vilken kväll!

Johan var på besök i Borås. Solen sken. Saxobank tog massor med poäng. Fina spurter. Afterbike på babbel blev kul som rackarn, övriga gästerna på babbel tittade på oss som om vårt rymdskepp från pluto just landat i stadsparken. Hade greven haft sin tempokruka på sig hade vi varit hemma. Spana oxå in protour.se. Johan var nöjd som rackarn och kommer nog främst ta med sig farten hem till Malmö.
På protour är det samling på en mack på onsdagsspurten i malmö vid en blomsterkiosk, same same but different.
Idol-Mattias tittar djupt i glaset, Anders från Staffanstorp betraktar och njuter. Greven är uppe och studsar i vanlig ordning.
Delar av Tractor Pullers. Greven tv som de flesta vid detta laget känner till. Th sitter Heman, han är en av på riktigt världens bästa cyklister uppför. Att han dessutom cyklar i en Pink Floyd tröja gör ju inte saken sämre. Känslan av bilden är dock att det finns två tydliga läger i tractor pullers, ett sprint läger och ett berg läger, hur är stämningen i Pullers egentligen?

Olle P tog över spurttröjjan idag och håll i hatten vad lycklig Olle var, helt underbart att se så mycket glädje. Mäktigt Olle, mäktigt! Hoppas att du får behålla den för den klär dig verkligen.




Emil, Hanna och Andreas äter choklad och funderar på om de ska ta bussen hem från afterbiken?



1 kommentar:

schmunk sa...

Hamburgertallrik, mmm. Det skulle jag också kunna tänka mig på afterbiken. iaf något att äta.