måndag 27 juli 2009

Hälsning från Daniel och Ulrika!

Hej!

Jag och Ulrika är på ett års träningsläger i Schweiz och har nu äntligen cyklat med proffsen. Ulrika gjorde ett gästframträdande i juni på ert lagtempo och jag var med förra hösten och körde en del spurter vilket gav mersmak. I veckan var vi i Verbier och tittade på touren, helt fantastisk upplevelse med galet mycket folk, en riktig folkfest!

http://picasaweb.google.com/daniel.rehnstrom/TdFVerbier2009#

På tourens andra vilodag cyklade vi upp till col de grand st Bernard och fick ligga på rulle på hela team Saxo Bank.

http://www.youtube.com/watch?v=FgCMUxNfw5c

Julian Dean och Ryder Hejsedal from Garmin-Slipstream höll jag rulle på i några minuter. Precis efter den här videosnutten så blev jag duktigt ställd av dem trots mitt tillfälliga storhetsvansinne.

http://www.youtube.com/watch?v=W8d8Ioh3-pw

Col de st grand Bernard är cirka 3 mil långt och snittar 5%, sista 6 km ligger på runt 9% och är brutalt tunga. Dock var det fullt med folk som hejade på så man fick extra krafter.
http://picasaweb.google.com/daniel.rehnstrom/ColDeGrandStBernard2009#

Vid starten i Martigny på den 16:e etappen lyckades vi få vip-pass och komma in på vip-området och se bl a Bernard Hinault. Sedan var vi inne på startområdet och var nära cyklisterna när de körde upp till starten, vilken känsla att bländas av glänsande, nyrakade ben och Pozzattos nyinfettade hårsvall! När Lance cyklade förbi på 1,5 meters avstånd var man i cykelhimmeln.

http://picasaweb.google.com/daniel.rehnstrom/TdFMartigny2009#

Hälsningar och vi ses nästa år på onsdagarna,
Daniel och Ulrika

1 kommentar:

schmunk sa...

Man blir ju hyffsat avundsjuk. Riktigt häftigt!