tisdag 21 juli 2009

Onsdag imorgon

Johan är på semester men i alla fall jag kommer att representera Team Solde imorgon på Onsdagsspurten och jag hoppas att fler ur laget kommer att dyka upp. Har Snarkus poängkorten? Samling som vanligt vid St Knut klockan 19:00 eller 19:30 vid Blomsterkiosken. Efter spurterna beger vi oss till Lidls tak där det blir allehanda fina cykelaktiviteter som nu kan få mer info om i några inlägg längre ner här på bloggen. Väl mött imorgon!

7 kommentarer:

schmunk sa...

http://www.saxobanktakingthelead.com

Snarkus sa...

snarkus har poängkorten.

schmunk sa...

Jag ska inte köra idag eftersom cykeln är på reparation. Jag är dock sugen på att fotografera. Så om det är någon som ska följa med bil idag så hojta till!

Annika sa...

Ser ut som det ska komma 20 mm regn ikväll, trist.

(jb) sa...

Om du vill schmunk kan du låna min vinter cykel Columbus pinta -2003 campa veloce 9.med stänk skärmar.hur lång är du? det är storlek 56 på ramen. Jag är 188cm sitter 815mm, ben längd 915mm.ring isåfall 0763076854.

Dan Stenqvist sa...

Jag är sugen på poäng idag! Jag ska inte säga att jag hoppas att det ska ösregna och spurtarna hålla sig inne, men det är snudd på det!

schmunk sa...

Tack jb. Men jag kan ändå inte cykla ikväll. Slet sönder cykelskorna i krashen också och väntar på att få ett par nya med posten imorgon. Jäkligt sjysst att du erbjöd i alla fall.