söndag 26 juli 2009

Åbom

Åbom tog hem en fin seger idag då han vann Sverige Cup! Berätta mer Henke, berätta mer!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åbom vann andra deltävlingen

Kalas Cup fortsatte under söndagen med ett linjelopp över 178 kilometer, där målet låg på toppen av en två kilometer lång backe, som passeras tolv gånger. Segern gick till Henrik Åbom (Glasrikeresan.se-Borås CA) som fanns med i den kvintett som kom att göra upp om segern.

Kvintetten bestod av Henrik Åbom, Kristian Engen Forbord (Stjördals-Blink Sykkel Elite), Kalle Sandell (Team Cykelcity), Sebastian Balck (Team Cykelcity) och Patrik Morén (Vallentuna Cycling Team). De var samlade när de gick in i målbacken sista gången, men när finalen kom och spurten drogs igång var det mellan Henrik Åbom, Kristian Engen Forbord och Kalle Sandell segern stod. Åbom var starkast.

Bakom kvintetten körde Johan Lindgren (Team Cykelcity) in som sexa och det räckte för att behålla ledningen i Kalas Cup.

Resultat:
1 Henrik Åbom (Sve) Glasrikeresan.se-Borås CA 4.41.49
2 Kristian Engen Forbord (Nor) Stjördals-Blink Sykkel Elite
3 Kalle Sandell (Sve) Team Cykelcity
4 Sebastian Balck (Sve) Team Cykelcity 0.06
5 Patrik Morén (Sve) Vallentuna Cycling Team 0.10

Henke sa...

Kan bara tillägga att veckan innan var vi i laget på plats nere i Malmö. Under dagarna hängde vi på Solde, snackade gött me Johan och tankade svart bensin. Formen kom som ett brev på posten... Stort tack Solde! Jättetack oxå till mina lagkompisar o ledare som var fantastiska i helgen och hjälpte mig till seger!

Riktiga cyklister dricker kaffe!!