tisdag 14 juli 2009

BREAKING NEWS

Det kom ett meddelande från theabsolutelatescyklingnews.com till redaktionen inatt 00:39. Se nedan:

Efraim Barkbit Journalist:
-Vi har fått tag på Erik Ljungbacken Direktör Sportiff för Nordic Tractor Pullers, Erik vad är det som kommer att hända på onsdag?
Erik:
-Jaaaa det är dags att vända blad i historieböckerna och se århundradets återförening gå av stapeln.
Efram:
-Vad händer Erik, vad är det du har att avslöja?
Erik:
-Jaaaa El Maco Tractor Puller samt Greven afv Tractor Puller skall för första gången sedan Junior SM 1991 tävla tillsammans.
Efraim:
-LÄGG UT, LÄGG UT!
Erik:
-Jaaaa grabbarna känner självfallet till Skånes egna OS och dessutom hörde de att kollegorna i ABBA var på gång med en återförening i samband med Michael Jacksons frånfälle och kände därmed att tiden är kommen.
Efraim:
-Grabbarna har ju skräckinjagande meritlistor men det har ju hänt en hel del sen 1991. Växelspakarna sitter inte på ramen, bromsvajrar leds i höljen genom styret, det är inte längre lika coolt med Hockeyfrilla och myggjagare, man syr inte längre fast reklamloggorna på tröjan, hjälmarna hjälper om man crashar, en cykel är lättare än en kundvagn, man kan ha 11 växlar på en cykel utan framväxel eller torpedo och sist men inte minst de har ju tillsammans gått upp över 30kg.
Erik:
-Jaaa mycket har hänt men vi räknar med att killarnas tjocklek tas ut av de lättare cyklarna, dessutom är Skåne platt så vi hoppas och tror att de skall få upp styrfart.
Efraim:
Nu till den kanske hetaste potatisen: After Bike. Blir det SVAJPERS efter OS?
Erik:
-Jaaa grabbarna har nya Direktör Sportiffer att ta hänsyn till dvs deras familjer. Tyvärr finns det inte tid för både OS och After Bike. Flintastekar skall vändas och de skall sparka dönare tillsammans med sina ungar. Vi kan inte både ha kvar äpplet och äta upp det, det blir antingen eller.
Efraim:
-Du menar alltså i klarspråk att ni vill ställa in OS 15/7 och gå rakt på After Bike?
Erik:
-Jaaaa jag har ingen kommentar till den frågan med hänsyn till våra sponsorer.
Efraim:
-Vi Tackar Erik Ljungbacken och går till reklam.

Greven, Hoffen och El Maco afv Tractor Puller 1990

8 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Jag kissar på mig av spänning.

Anonym sa...

NEJ !!! 1990 Ni vet vem som vann då va!!!! han som inte vill Berätta när han började Dopad sig Nicklas. läs artikel här http://www.expressen.se/sport/1.479625

schmunk sa...

http://www.livestrong.com/lance-armstrong/video/tour-de-france-2009-lance-armstrong-chats-with-robin-williams/e65ed995-54a1-4d51-bfc1-e47ae2ae3ebd/

schmunk sa...

Onsdag kommer bli en fin dag

schmunk sa...

http://www.livestrong.com/lance-armstrong/video/tour-de-france-2009-ben-stiller-on-lances-tt-bike-before-stage-4/c36bf9fe-c56f-4470-9f81-f2565a078836/

Unknown sa...

Cheesus! Hade den bilden funnits som stoooor plansch så hade den suttit på väggen här hemma ögonaböj!!

Shit vad cool!

Snarkus sa...

jag kommer fan inte kunna sova inatt!

Anonym sa...

Ingen jävla kanttråd där inte :-)