tisdag 24 mars 2009

Vykort från Greven




Kristoffer "Greven" Johansen ska som bekant med på lägret. Team Solde har velat få tag på bilder när Greven är i action. Greven hörde vår bön och grävde i arkiven.Vi är knäsvaga. Vilken klass.

5 kommentarer:

Erik A sa...

Jag börjar fan lipa! Vilka bilder och vilken historisk återblick i mini format men ändå så sjukt välpackad. Detta är verkligen något som Jens Lind borde sätta tänderna och därefter köras på stopptid. Den första bilden med Greven som junis är fantastisk, hjälmen, mössan, hojjen, dojjorna, skylten, klockan, man bakom, helheten, ja allt men absolut sist men inte minst - Kolla grevens blick. Redan då visste han när det var sanningens ögonblick! Att Greven kommer till Träningslägret känns ungefär som att Tiger Woods skulle spela minigolf på Elmias husvagnscamping, det känns lixom för bra för att vara sant!

Dan Stenqvist sa...

Jag och Downhill har bestämt oss för att ställa in det efterlängtade biobesöket idag och kolla på Greven istället.

Johan C sa...

Underbart. Finns den himmelsblå möss-hjälmen kvar i garderoben greven?

Delavega sa...

Det var i grevens tid vi fick se lite bilder på denna legend!

//I. Oldsberg

Anonym sa...

Favoritkompisar
Ert smicker fäster, jag känner mig åter som att jag har bäst drrrag i Svedala. Tränar hårt för att svara upp mot förväntningarna, jag körde mitt första pass med pulsklocka på tio (10) år i måndags. Av någon outgrundlig anledning så ville inte pulsen gå ned på samma sätt som sist!?! Mössan fick jag låna av någon, försökte senare sy en egen i syslöjden (sant) i ett blåglansigt mtrl som skulle matcha tröjan. Tyvärr valde jag ett ostretchbart tyg så den gick inte att använda. Erik om du gillar tröjan så skulle du se tempodräkterna vi hade, man fick ärva dem..... Till spets!
Mvh Greve afv Tractor Puller