tisdag 10 mars 2009

4:e dagen på Mallis

Idag har vi vilat, det har varit skönt men skönast av allt är att man redan är galet sugen på att gränsla sadeln och gasa imorgon igen. Åter till vilan, vilat och vilat, jo vi har vilat men allt är ju relativt. Vi cyklade lugnt i ca 1 timme och stannade i Palma och tog en fin kaffe. Väl hemma på hotellet igen var det tid för alternativträning. Plankan är ju en klassiker för att stärka bålen. Vi kunde inte hålla oss utan hade tävling på pool kanten. Lindströms rygg gick av efter 1.23, hela mitt bål parti exploderde efter 3.45, Åbom började se demoner efter 4.01 och kollapsade, Jörgen är från en annan planet och frågade efter 5.02 hur länge han behövde stå för att bevisa att han är plankanchamp. - Du kan sluta nu röt Lindstöm och kastade en solstol i poolen och sprang upp på rummet. Vi har inte sett röken av Lindström sedan dess. Inte farligt dålig förlorare, men det är klart, ett målfoto är ju alltid tungt... 1.23 - 5.02.
Imorgon ska det köras 20 minutare, det ska bli kul.




Jag sitter bakom kameran och njuter av kaffet. Johnsen ser sjukt skeptiskt ut och puttrar ngt om att han har en större båt som ligger i Viskan. Edvin svarar direkt med att det är mattematiskt omöjligt att en sådan stor båt får plats i Viskan. Samtalsnivån på ett cykelträningsläger når ständigt intellektuella rekordnivåer....


Champ - Jörgen!

6 kommentarer:

Amelie Olofsson sa...

Plankan i över fem minuter, jag säger då det... Ni är av massivt virke!!

Snarkus sa...

Hur gör man plankan?

Anonym sa...

Armbåge o underarm i marken samt tåspets... spikrak kropp... DO IT!!

Delavega sa...

Erik, det känns nästan som man är där med er. Oerhört hög klass på bloggandet. Vi har nog inte sett så här hög nivå sedan Schleck blev team bästis.

schmunk sa...

Ja mycket bra bloggande nu Erik! Plankan har jag kört en hel del i yngre dar. Men då kallade vi den bro. Man blir lite sugen på att testa hur länge man kan stå.

Snarkus sa...

Ah, 2:30