fredag 20 mars 2009

Damrullning på söndag!



Nu när solen och cykelvädret kommit så tycker jag det är dags att dra ihop till årets första damrunda! Klockan elva (OBS! Ny tid!) vid rondellen så startar vi en fin och lagom runda på alla vis, inget supertempo efter vinterns sadel-uppehåll utan bara en trevlig och härlig vårrunda helt enkelt! Tveka inte - har du cykel så kom!

11 kommentarer:

Snarkus sa...

Herrkörning också hoppas jag!

Amelie Olofsson sa...

Vi är inte oävna om en herre vill följa med oss på finrunda istället för att cykla med tempo-killarna (som väl också ska ha söndagsrullning kl. 11)så valet är ditt snarkus... =)

Kajsa sa...

tyvärr, tyvärr, tyvärr måste jag avstå årets första damrullning eftersom jag då kommer åka nedför en snöklädd alpsluttning med konstiga plankor på fötterna. men jag önskar damer såväl som herrar en riktigt fin söndagstur! må solen skina på er alla :-)

Anonym sa...

Hej Amelie,
Jag följer gärna med på en tur, om ni släpper in nykomlingar i ert gäng?:)Är det bara att dyka upp isf? Häls. Jenny

Amelie Olofsson sa...

JA Jenny! ALLA är välkomna, även nykomlingar! Vad glad jag blir!! Ska bli jättekul att få cykla med dig (och förhoppningsvis en bunt till med cykelsugna själar) på söndag. Vi ses!

Amelie Olofsson sa...

Kajsa, alternativträning är ju aldrig fel, speciellt inte i skidbacke =) Hoppas du får det riktigt, riktigt fint! Om inte förr så ses vi på nästa damrunda!

Dan Stenqvist sa...

Hallå Jenny, gud så kul att du hakar på imorgon! Synes i rondellen

Anette Kiss sa...

Bättre sent än aldrig sägs det. Tänkte tipsa om att GripGrab har ganska vida skaft till sina skoöverdrag. Man kan lita på danskarna. Ha en bra tur.

Anonym sa...

Hej!
Jag känner mig verkligen välkommen- ser fram emot att ses imorgon! Vädret lovar lite blåst, och tänk sån tur vi har som får känna på det, eftersom det är en sällsynt vara här ute på skånska slätten i vanliga fall...:)
Kanske ska testa det där med semle-uppladdning som jag läste om...
Ses imorgon!
Jenny

Anonym sa...

Jag följer gärna med jag med, dock ej denna helg./Julia

Anonym sa...

Du är så välkommen så, Julia. Håll ögonen öppna på bloggen efter rundor!