fredag 14 mars 2008

Sportdryck

Det ser ljust ut på sportdryckssidan. Vi har fått svar från Maximal.se och de var minst sagt medgörliga till samarbete, det har talats om X % rabatt på sportdryckerna. Jag ska bearbeta Dalasnickerier AB ikväll angående de resterande Z %.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Dan, se upp med att skriva ut exakta rabatter i procent på bloggen. Sponsorer gillar sällan att "icke sponsrade" (dvs bloggens läsare) ska veta vilka marginaler det finns på varorna. Mitt under rugby SM blev vi av med en sponsor på det viset ;o).
Låter som en grym grej för övrigt!
Klart ni måste ha sportdryck och kolhydratladdning! Jag är en sucker för sånt. Tror på allt de skriver, även om hälften är placebo ;o) Man kan även köpa druvsocker på ica för 30:-/kg blanda ett par msk av det med en halv tsk salt och lite råsaft (ej sockrad) med 750ml vatten. Vips så har man samma innehåll som de flesa "mainstream" sportdrycker. Maxim verkar dock vara annorlunda. Framförallt deras Electrolyte gillar jag. Tror jag har bättre koll på kosttillskott än på cykling när jag tänker efter....

Dan Stenqvist sa...

Bra tänkt Mattias! Jag blev ivrig. Johan gick in och censurerade inlägget.

Anonym sa...

Jag tar mig fram på Great Nutritions Mega Gainer (chokladsmak - vanilj och jordgubb smakar kemi).

Det är en kolhydratsdryck med mineraler och även viss mängd protein. Har man som jag lite svajigt blodsocker är det tryggt att veta att man har tillgång till stadiga kolhydrater snabbt och lätt om man kör längre än 5-6 mil. Under Vättern 2007 räddades jag från väggen av denna flytande mat. Sött och sliskigt, javisst, men det går ner trots allt.

Vanliga sportdrycker typ Pripps Energy kan jag nog vara utan (om man bortser från placebo). De känns ibland tom skadliga för blodsockerstabiliteten. Vatten funkar bra istället. Men det är nog väldigt individuellt.

Anonym sa...

Ja det var ju kanske korkat av mig att skriva ut märket på den energidryck jag använder med tanke på att ni har spons. Tänkte inte på det. Radera inlägget, jag surar inte över det.