onsdag 19 mars 2008

Långtidskada!!!


Nu har ryktena börjat florera så det är svårt att dementera detta nu. Anledningen att det inte har blivit officiellt förrän nu är framförallt att jag ville att de bästa idrottsläkarna(som för övrigt finns på vårdcentralen i Älmhult) landet ta en titt på handleden innan det kom ut i media. Det befarades först att det skulle vara båtben som skulle vara skadat, en klassikt hockeyskada som plågat legender som Sven Tumba, i det fallet kunde det vara aktuellt med operation(transplantion av en bit av höftben)och/eller ca 4 månader i gips. Men efter diverse röntgenplåtar och det var till och prat om att åka till Växjö för att magnetröntgas. Skönt att veta att det inte sparas på skattebetalarnas pengar när en av malmös mediagullungar till elitcyklister riskera en långtidsskada. När sen diagnosen föll visade det sig vara som en del i teamet misstänkt innan. Stukning! Jag är helt lite klent byggd...

5 kommentarer:

Delavega sa...

Skönt att det inte var värre.
Vi hade inte klarat det utan var vindbrytare Matti.

Johan C sa...

Ser lite otäckt ut ändå i din fejk gipsning som säkert Camilla har gjort.
Skönt att det inte var allvarligare. Jag såg overcoming scenariot framför mig att du skulle få åka VR med bruten handled!!

Dan Stenqvist sa...

Jävlar vad skönt Matti! Vi har varit oroliga både för skadan och för att du aldrig skulle hitta ditt lösenord för denna blogg! Krya på dig!

Johan C sa...

Du får säga till i Team Soldes kansli om du behöver ekonomiskt stöd till en assistent som kan styra musen i Älmhult. Måste göra allt för du ska komma tillbaka så fort som möjligt! Vi har ju budget för oförutsedda utgifter!

Dan Stenqvist sa...

Helt rätt Johan! Sånt här löser vi utan problem i Team Solde.