tisdag 4 mars 2008

Spons



Teamet älskar spons (kan inte ha undgått någon vid det här laget). Idag portionerades flingor ut vid lunchtid på Solde. Jag tyckte mig höra en deadline för hämtning av flingorna. Innan fredag ser vi gärna att alla har hämtat upp sina paket. Om inte, så är det inte omöjligt att vi gör en läsartävling där första pris blir ett flingpaket.

6 kommentarer:

Blixten sa...

Apropå grejer. Ska skicka in en beställning i dagarna. Är det någon som behöver något? Johan tipsade om att Coach hade en bra engelsk sida. Skulle du kunna skicka adressen? Matti, dags att slippa surret från dina däck? Dan, känner Du hur vårluften för med sig en stilla viskning om cykelturer utan trilskande växlar och bromsar? Det är dags. Jag väntar på ert tecken. Delavega och JC, det Ni behöver finns här: http://www.jofa.se/jofa/catalog/index.php?d=3&cat1=12&cat2=172&cat3=&s=0

coach sa...

ny cykel, nya flingor, vilket liv!

Johan C sa...

Ny cykel coach!! fantastiskt!! Jag räknar med ett bildspels inlägg vid ihopsättningen!

Dan Stenqvist sa...

Vad ska du köpa för nåt till fixieprojektet?

Dan Stenqvist sa...

Coach! Upp med bilder på skönheten!

Johan C sa...

Tack för tipset blixten! har hittat vad jag ska beställa.

"AB XPULSE 6.0 JR
RBK XPULSE 6.0 JR Bröstdel i dubbeldensitetskum. Trevägsledat axelparti. Justerbar passform. JDP formsprutade armbågskållor. Designen medför stor rörlighet och låg vikt med god ventilation."

Lite längre skydd som man kan ha på höfterna också!