söndag 16 mars 2008

Sadelbyte















Jag har suttit lite för mjukt den inledande träningsperioden. Mjukt är inte likheten med skönt. Därför blev det en ny stenbit till sadel, fast den väger nog lite mindre än min gamla!
Det kändes bra i stjärtpartiet under dagens 10 mil så det känns lovande till VR.

3 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Den nya är desutom mycket snyggare än den gamla, vilket inte är helt ovitkigt. Jag ställer mig frågan, vad har hänt med coach följetång angående den nya cykeln? Är det bara släktmiddagar och gulligull nu för tiden?

Anonym sa...

Läste om er i Sydsvenskan. Vilken seriös inställning ni verkar ha till sponsorer och annat runtomkring själva cyklingen!
Sambon och jag gjorde vår första vättern förra året. Inte världsmästartid (ca 13h 50min) men med tanke på förutättningarna (extremt lite sömn, dålig matladdning, nattstart) så är vi nöjda. Då vi kom i mål tog det kanske max en timme innan vi var sugna på att köra igen, en slags revanschlusta. Plågorna var glömda.

På tal om plågor - sadeln är viktig kan jag intyga. Jag fick stå ungefär 10-15% av vättern pga smärta i sittknölarna. Rekommenderar att få ordning på den saken och hoppas själva att jag lyckas till årets VR. Nyckeln till detta heter nog sätesmuskler lika mycket som bra sadel.

Tips!
Vätternrundaspinning på Friskis & Svettis anläggning på Ön under långfredagen! 3 timmars spinning på raken. Vi var med på Wasalopsspinningen för ett tag sedan. Då var det 2 timmar. Får se om man håller för 3...

Johan C sa...

Fint roland att du gillar bloggen. Det har blivit riktigt seriöst med glimten i ögat, men gör det hela bara roligare!
Skönt att du delar med dig av dina erfarenheter. Vi hoppas på mer inlägg!!
Blir det VR i år?