fredag 14 mars 2008

Ny sponsor: Britt Stenqvist


Ikväll blev det klart att Britt Stenqvist går in som sponsor till Team Solde. Britt berättar med entusiasm i telefon direkt från Säter att "alla i Team Solde verkar vara så himla trevliga och träningsvilliga" och "det är ju bara för roligt att läsa teambloggen efter en dag på jobbet". Britt som har åtskilliga hundratalet mil i benen på både skidor och långdistanslöpning vet hur viktigt det är att få i sig vätska under träningspassen. Med andra ord kommer Britt att hjälpa oss med sportdrycksupplägget tillsammans med Maximal. 14 kg sportdryck kommer att beställas nästa vecka, vilket gör att teamryttarna får två kilo sportdryck var.

4 kommentarer:

Johan C sa...

Har Britt någon logga? Tusen tack Britt.

Dan Stenqvist sa...

Snackade med Britt om detta och hon hade ingen logga liggandes på lager. Vi kom fram till att det vore stilfullt med "Britt Stenqvist" rätt upp och ner, alltså vit bakgrund med grå eller svart text. Ska höra om TB kan hjälpa till med en logga.

Delavega sa...

Oerhört trevligt med lite familjär spons. Bra jobbat fam. Stenqvist!

Dan Stenqvist sa...

Det har dock uppstått avundsjuka inom familjen. När Bo "Corleone" Stenqvist fick veta att hans hustru Britt hade sponsrat teamet kontaktade han genast undertecknad och ville prata "samarbeten". To be continued...