fredag 14 mars 2008

Söndagsrullning

På söndag blir det cykling så att det står härliga till. Klockan 11:00 är det samling vid rondellen och färden går söderut. Det var snack om en 10 milarunda på kaffebaren idag och om det är bra väder blir det inga problem. På söndag kommer vi även att ta extra fina bilder på oss själva som vi lägger upp här på bloggen. Vi ska göra ett gott intryck på Sydsvenskans läsare som naturligtvis kommer att hänga på denna blogg efter söndagens läsning.


11 kommentarer:

Dan Stenqvist sa...

Vilka blir gästryttare på söndag?

Anonym sa...

Jag är med. Om jag får ;o) ?

Dan Stenqvist sa...

Grymt kul att få cykla med dig på söndag Mattias!

Johan C sa...

Carlström anmäler sig att vara i rondellen kl 11.00!!

Anonym sa...

Sarah och Johan hakar på. Undertecknad viker kanske av tidigare beroende på hur långpasset löpning (23 km, nån som vill med??) även känns i cykelmusklerna. Men vindhastighet på 1 m/s på söndag rimmar bra!! Några fler damcyklister kanske??

Dan Stenqvist sa...

Oh så trevligt att ni hakar på! Jag står redo med kaffe imorgon.

Blixten sa...

måste nog avstå söndagstur. foten ömmar än och en vän är nere på besök. vågar inte säga vad det är som drar mest. cykla väl, tight och snabbt.

Delavega sa...

Jönsson infinner sig också 1100 vid rondellen imorgon!
Cappuccino med hjärta till mig tack, Stenqvist!

Dan Stenqvist sa...

Anders, alltid hjärta till dig...

Binärmaskinen sa...

Tjena! Skön blogg! Jag ska oxå cykla VR, men saknar schysta rundor att nöta. Har ni några tips? (Jag utgår oxå från turbinen...)

Mange tak och god tur!
Björn

Johan C sa...

Hallå Björn! trevligt att du gillar vårt lilla projekt! Beroende på vind och väder kör vi lite olika rundor. Du får gärna vara med och gästspela på våra rundor. Ju fler desto roligare. Onsdagar lite kortare för vi kör på kvällen i mörker. Blir brofästet sen lite kringelikrokar. Söndagar kör vi längre sträckor. Idag blev det till skanör sen in mot landet på hemvägen ca 10 mil.
Vi skriver alltid info om rundorna på bloggen så det är bara att hänga på!