måndag 17 mars 2008

Dagen efter

Gårdagens reportage i tidningen gav den tändvätska som vi visste att den skulle ge oss. Teamet känner sig ännu mer taggade och intensiteten i cykeltänket har trappats upp ytterligare. Jag själv var på Solde idag och laddade på med KitKats för kommande träningar. Kroppen känns helt ok efter gårdagens pass. Lite värk i högerknät och lagom med värk i "röva". Allt i sin ordning med andra ord.

10 kommentarer:

Johan C sa...

Högerknät oroar mig lite dan. Är det skorna och pedalerna som spökar?

Dan Stenqvist sa...

Det är ingen fara på taket Johan! Jag ska prova att höja sadeln två-tre millimeter till och sedan är problemet löst. Om inte det skulle funka får jag fundera på att rikta om klossarna. Vi får inte glömma att det är skönt när det gör också.

Jesper sa...

Hej!
Det virker jättetrevligt med jeres training til VR, och häftigt med reportage, blog, era sponsorer, mm.! Skal själva köra VR, men är inte uppe på 10 mil än.. skulle dog gärna försöka hänga på er söndagstur, om ni står ut med en dansk 2-klingors;-) Om det er ok, när/var kör ni från?

Johan C sa...

Jag tror det blir träningsuppehåll nu i helgen pga påsk ledigt, tror jag?? Annars är det veckan där på. Vi utgår alltid ifrån rondellen vid sjöfarts museet, turbinen! Brukar vara vid 11 tiden. Det kommer mer info på bloggen när det närmar sig!
Kul att du gillar bloggen det gör vi också!!

Dan Stenqvist sa...

Hallå Jesper, det är som Johan säger, bara att hänga på!

Jesper sa...

Fint. Jag holder mig uppdaterat här på bloggen.

Dan Stenqvist sa...

Gör så Jesper så syns vi inom kort! By the way, vad har du för hoj?

Delavega sa...

Det vore riktigt härligt med lite röd/vitt i klungan.
Då får vi stoppa bakfickorna fulla med röd korv istället för KitKat.
Mmmm...mums!

Jesper sa...

Jag kör Principia och foredrar Wienerbrød fram för korv i bakfikan...

Dan Stenqvist sa...

Stabilt Jesper.