måndag 24 mars 2008

Peltor glasögon

Glasögonen har kommit. Peltor glasögon finns att hämta på Solde. De finns i två modeller. Båda två är riktigt sportiga och känns riktigt snabba. Får lite tysk charter känsla när jag har dem på. Men det är ju en helt underbar känsla!
Peltor vill ha en gruppfotografering med samtliga i teamet för att göra en rikstäckande kampanj. Det får vi ställa upp på!

7 kommentarer:

Linnman sa...

Kul att kunna hjälpa till i en seriös satsning. Kommer att följa teamet från nu och till målgång.
Ulf Linnman
Marketing Communications Manager
Peltor

PS. Varför skriver Jönsson så sällan i bloggen? Saknar hans skarpsynta analyser av läget. DS

Dan Stenqvist sa...

Ulf, stort tack hjälpen! Jag är så sugen att hämta ut mina brillor att det inte är klokt. Vi undrar också varför inte Jönsson syns mer på denna blogg.

Dan Stenqvist sa...

Johan, har vi årets bild som i en liten ask här?

olle h sa...

Hej Team Solde.
Jag är en av två glada hobbyatleter (Olof och Erik) med starttid 03.30 nåt på VR. Vi tränar löpning minst en ggr/vecka och försöker givetvis hålla ett cykelpass i veckan. Förutom det innehar jag en Isomac Giada och en Demoka M203. Gillar Mauro de lux. Jag känner att vi har nåt gemensamt. Vi peppar för fullt för det massiva energiuttag som VR kommer innebära och vi pratar långt mycket mer träningsteori än någon av oss har kunskap till.
Till saken:
Vi har följt er blogg med stigande intresse, men nu när era sponsoravtal bara stiger mot skyarna börjar vi allvarligt fundera om vi inte behöver ett par nya vänner inför detta vårt gemensamma mål. Vad kan vi bidra med då? En gedigen kunskap om Tour the France genom tiderna, kaffebryggning, teknik i ren allmänhet (bygga förstärkare någon? ... har även ett el-cykel-projekt i startgroparna), stresståligheten av en småbarnsförälder, 25% personalrabatt på ikea, draghjälp på landsvägarna.
Sugna på sällskap?

/Olof
/Erik

Johan C sa...

Klart pojkar ni får vara med och cykla! Ju fler desto roligare träningspass. Vi kan behöva två starka krigare som går upp och tar lite vind på skånska slätterna.
Vi kör på söndagarna lång pass och onsdagar kortpass.
Var sin el-cykel är väl en bra inträdes biljett??!!!
Det är bara dyka upp på söndag så kör vi. Det kommer mer info på bloggen om tidpunkt. Träffpunkten är alltid vid rondellen vid ribban, marinmuseet!!
trevligt!

Dan Stenqvist sa...

Vi synes på söndag killar!

olle h sa...

Långpass söndag alltså.
Helt perfekt!
Jag börjar värma upp redan nu!

/Olof