fredag 14 augusti 2009

Utflykt

till Söderåsen på söndag. Åka lite backar och lite kaffe på Lotta på åsen.Vi samlas vid st: Knutstorg vid 10.00 för avfärd. Kan tänka mig att det blir Gran fondo lopen som är turen om ingen har några invändningar. Skriv en rad om ni har bil så vi kan samköra. 
På bilden ser ni Charles. Ett nytt stjärnskott på cykelhimmeln. Han vill mäta sina krafter och är grymt peppad. Ska bli trevligt att cykla med dig! Ses.

17 kommentarer:

schmunk sa...

jag kommer.

Anonym sa...

Jag gillar Charles, han kör Campa. trevlig helg från Greven

Mats sa...

Aah...tusan att jobbet kallar låter som en en fin söndagstur. Ha de gött

Snarkus sa...

du greven, det där är charles gamla hoj. på den nya sitter det riktiga växlar (shimano DURA ACE) med matchande högprofilhjul! hur som helst tragiskt att man missar det här! hälsa från mig!

coach sa...

aj, aj, aj, missar årets event! Akta dig för de röda ryttarna i backarna Charles...

Anonym sa...

ShimaNO

Snarkus sa...

ShimanOH YEAH!

Jens sa...

srAMEN jag tror jag kör italienskt/amerikanskt ;-)

Thomas Gervard sa...

Söndagstur med Charles, inte dumt. Måste ta revansch efter förra rundans misslyckade spurter mot tidigare nämnd barrista.


ANG. TRANSPORT:
Jag får låna firmalastbilen, så det finns två lediga sittplatser, och 20 lediga cykelplatser.

schmunk sa...

Gott Thomas. Du är en hjälte. Då bör det fixa sig.

schmunk sa...

Nä, nu har jag fjärilar i magen inför morgondagens söderåsutflykt! Har precis tvättat cykeln o oljat kedjan. Ska vi verkligen köra hela granfondo sträckan? I så fall blir det ett bra genrep inför nästa helg!

schmunk sa...

Har även hört att en viss Jens Brine bytat ut sin ram till en Fondriest TF1. Han kan bli giftig!

Anonym sa...

Inte bara ett rykte...Jag fick äran att följa med på denna jungfrutur. Brine tryckte till pedalerna och vips så flög han fram på asfalten med leende från öra till öra. Då jag även fick äran att gränsla detta vackra karbonmonster insåg jag genast det ÄR racing. Brine ÄR pånyttfödd och kommer vara gifitg under söndagen!

Anonym sa...

SHITmaNO

Anonym sa...

Jag tycker det här Campa/Shimano-snacket känns ganska löjligt och urholkat. Shimano fungerar alldeles utmärkt. Så sent som i torsdags drog jag upp två gäddor (storlek större) med mitt metspö som är utrustat med en Shimano Bantam Curado 201 Power Pro-rulle. /Chrille

Jens sa...

Jag är nog lika giftig som en maskros i blåsväder;-)

Snarkus sa...

Inte ens GREVEN hade kunnat dra upp gäddor med Campa!