torsdag 13 augusti 2009

Lindström, protour och saxobank

Efter 4 veckors frånvaro var jag tillbaka på protour igår. Det är så himla fint, vilken cykelkärlek och vilka cyklister. Vid rodret är ju Lindström och han fixar detta magiska kalas på ett bedårande sätt. Ta åt dig Lindström och njut av att du skapar all denna glädje varje Onsdag, otroligt!
Inte ofta man får han på bild men här bakifrån och räknar poäng. Kolla loggan på ryggen.
Porträtt; Lindström. För övrigt var jag och Lindström loss idag på Gingri spurten, båda hade radio kontakt med sportcheferna och allt slutade med att ingen ville eller fick köra, lite synd tycker jag. Vi hade ju ett bra läge med 400 meter kvar, eller var det att bena stod rakt ut?

Dagens lag, team saxobank; erik, tuffe, gotting, danne, idol mattias, jonas, agent ove och i förgrunden syns Rydberg i ett försök att bönfalla.

Vi försökte ta en lagbild utan Rydberg men det gick inte, här ses Rydberg i en framåt pelikan. Notera att Rydberg bär grönt.




1 kommentar:

Anonym sa...

Nu snackar vi uppdrag, tåg... ja, kalla det vad ni vill... Hur som helst tycker jag att förklaringen till ordet "dominera" i NE skall bytas ut till "1-5 vid Borran-skylten" eller att "Saxobanka på R40" Grymt kört alla i laget igår!!

/Agent Ove i rosa...